Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Akademik
Godelo23 • 2013-09-23, 17:27
Student, który zaczynał dopiero mieszkać w akademiku pyta się kolegi czy łatwo w nim o sex.
Na co drugi student odpowiada -
Na pewno łatwiej niż o pracę po studiach...

Zaj🤬e z srejka i przerobione na kawał...
Zgłoś
MarQsso 2013-09-24, 10:40
0 finezji i polotu
Zgłoś
damian5575 2013-09-24, 10:41 1
Nie z kwejka a samosi ;o
Zgłoś
Tiquer 2013-09-24, 10:54
Godelo23 napisał/a:

Zaj🤬e z srejka i przerobione na kawał...

J🤬y hipokryta, obrażasz tę zj🤬ą stronę i nie byłoby nic w tym dziwnego, gdyby nie to, że ją przeglądasz...
Zgłoś
m................9 2013-09-24, 10:56
Niestety to nie kawal, tylko sama prawda.
Zgłoś
Machol 2013-09-24, 11:09 7
O seks, a nie sex. Po jaki c🤬j mieszać polski z angielskim w tak debilny sposób?

podpis użytkownika

Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.
Zgłoś
evilmatt 2013-09-24, 11:13 7
Ten kawał powinien raczej wyglądać tak:
Student c🤬jowego kierunku, który zaczynał dopiero mieszkać w akademiku pyta się kolegi czy łatwo w nim o sex.
Na co drugi student c🤬jowego kierunku odpowiada -

podpis użytkownika

Si vis pacem para bellum
Zgłoś
feranos 2013-09-24, 11:59 1
Ale c🤬jowe, kto daje takim syfom piwa? Kto jest transportuje na główną, ostatnie zauważyłem spory spadek jakości sadistica i pewien proces kwejkowania. Jest coraz więcej c🤬jowych kontentów, które nikogo nie interesują, jak chociażby to. Kawał stary jak świat, oczywisty, nie śmieszny i na dodatek c🤬jowy.

podpis użytkownika

www.feranos.eu
Zgłoś
d................n 2013-09-24, 12:26
Obstawiam, że to akademik jakiegoś uniwersytetu.
Zgłoś
C................2 2013-09-24, 13:13 1
A student polibudy na to: jaki seks? jaka praca?
Zgłoś
Godelo23 2013-09-24, 14:44 4
A ja zauważyłem że pod każdym j🤬ym postem jest hejt, wszystko źle. K🤬a połowa użytkowników tego portalu zachowuje się jakby co najmniej im ktoś matkę zaj🤬... Tak ci źle ? To nie wchodź tutaj...
Zgłoś
mateo819 2013-09-24, 15:07 1
feranos napisał/a:

Ale c🤬jowe, kto daje takim syfom piwa? Kto jest transportuje na główną, ostatnie zauważyłem spory spadek jakości sadistica i pewien proces kwejkowania. Jest coraz więcej c🤬jowych kontentów, które nikogo nie interesują, jak chociażby to. Kawał stary jak świat, oczywisty, nie śmieszny i na dodatek c🤬jowy.

Kontentów, ja p🤬lę...
Zgłoś
zadowolonyzzycia 2013-09-24, 15:34
Napewno latwiej niz o obiad
Zgłoś
eligurf 2013-09-24, 16:31
K🤬a, wyj🤬i mój komentarz (i kilka innych między innymi niejakiej madzi_z_sosnowca), a miał już wczoraj wieczorem parę piw.

podpis użytkownika

Człowiek z wolną wolą może robić wszystko, człowiek wolny więcej.
Zgłoś
E................n 2013-09-24, 17:26
evilmatt napisał/a:

Ten kawał powinien raczej wyglądać tak:
Student c🤬jowego kierunku, który zaczynał dopiero mieszkać w akademiku pyta się kolegi czy łatwo w nim o sex.
Na co drugi student c🤬jowego kierunku odpowiada -

U mnie w firmie nawet tych pożal się Boże (coby jakiś oszołom się nie przyj🤬 z dużej) "programistów" nie przyjmujemy na praktyki bo to żaden materiał
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie