Przecież przyjechałem zagłosować na to dupa to miejsce mi się należało

podpis użytkownika
Luja
Chęci były, ale jak to zawsze wykonanie c🤬jowe...
Karyny widać że język polski lub mowa ludzka jest dla nich być tr tur trudna ... >.<"
Karyny widać że język polski lub mowa ludzka jest dla nich być tr tur trudna ... >.<"
Mam wrażenie, że dziewczęta komentujące są wnuczkami tego faceta. Razem mają jakieś 60 IQ.
No - może 70, bo jedna umie obsługiwać telefon.
podpis użytkownika
Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
BrunerOvned napisał/a:
Mam wrażenie, że dziewczęta komentujące są wnuczkami tego faceta. Razem mają jakieś 60 IQ.
A ja myślę, że jedna dla drugiej jest jednocześnie matką i siostrą...
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
mygyry napisał/a:
Z cyklu "ja tam zawsze parkuję!"
Jeżeli mają imienne miejsca parkingowe co się zdarza to gościu dobrze zrobił. Jeżeli nie to też dobrze zrobił bo fajnie się oglądało.
To nie są blachy z Bielska tylko z okolic Bielska.
podpis użytkownika
Nie lubię ludzi
Za dużo niemieckich aut na polskiej ziemi, więc ziemi brakuje
tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
podpis użytkownika
Ja jestem patriotą! A ty kim jesteś?tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
Wyzimlak napisał/a:
Jeżeli mają imienne miejsca parkingowe co się zdarza to gościu dobrze zrobił. Jeżeli nie to też dobrze zrobił bo fajnie się oglądało.
Tak dobrze zrobił, że kilka tysięcy nie jego. W tej sytuacji uszkodzenie jest celowe, więc żadne ubezpieczenie nie pomoże. W takich sytuacjach tylko żal, że komornik nie może zająć całości emerytury.
Justynka99 napisał/a:
Tak dobrze zrobił, że kilka tysięcy nie jego. W tej sytuacji uszkodzenie jest celowe, więc żadne ubezpieczenie nie pomoże. W takich sytuacjach tylko żal, że komornik nie może zająć całości emerytury.
Na szczęście mam to w c🤬ju bo nie jestem j🤬ym plebejuszem bez własnego domu czy ogrodu. Gotujcie się tam z🤬by.