👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
MAGIK sam się ro**b, TY i ksiądz proboszcz któremu jedziesz gałe. Chłopaki dobrze się bawili i to jest kwintesencja sadistica
Oby tylko naklejke na szybie z głowa zasłonili
Spoko moim zdaniem.."panstwo" nas jeb***e dlaczego my nie mamy je**ć panstwa ? Pozytywne kolesie

ja juz widzialem jak sie takie samochodowe imprezki kończą .............. na drzewie
ja tylko dodam od siebie ze istnieja badz tez istnialy bo tak przynajmniej bylo jak bylem kurierem z 2 lata temu fotoradary ktore blyskaja ale sa jedynie straszakami .. eot

Mają zagraniczne blachy
i mandatu niema, robię tak z 3 lata i nigdy nie dostałem:( może kiedyś dostane.

szkoda że ci idioci nie wiedzą, że teraz nie dostaje się zdjęcia tylko mandat do zapłaty. Zdjęcie trzyma policja w przypadku nieprzyznania się do popełnienia wykroczenia, żeby delikwent nie mógł ściemniać czy to on czy nie on... i po fotce na funpage'a
Sauerps nie dalej niż dwa tygodnie temu sąsiadowi przyszedł mandat z fotoradaru i czarno-biała wyraźna fotka była załączona więc jak widać przysyłają.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie