daleko z tym... stąd ... błagam... i ten błazen w czapce mikołaja... niech go c🤬j zwącha .... wygląda jakby c🤬j szmatę gryzł po tym łyku tego zielonego specyfiku... to nie jest przypadek sadystyczny tylko psychiatryczny - do lekarza z tym a nie na internet. EOT.

Ty...postawie Ci mandat ok ?? Tylko w p🤬de mu daj! Dawaajjj! hehe

O k🤬a
Że tak zapytam skąd oni są?
Nie ma to jak rostowskiemu dawać kasę dobrowolnie

Że tak zapytam skąd oni są?
Nie ma to jak rostowskiemu dawać kasę dobrowolnie

E tam. Pozytywnie jest i wesoło. Nic się na żartach nie znacie. I nie martwcie się. Myślę że chłopaki na tyle rozgarnięte że tablice zakryli.

@up
Jakie żarty? Ja tu żadnych żartów nie widzę a zwyczajne odp🤬lanie po pijaku.
A naklejka na szybie nie wygląda na zasłoniętą
No i na rozgarniętych za bardzo nie wyglądają
Do tego ryje pokazane a filmik w sieci
Zaiste w c🤬j ogarnięci
To jest Krupnik cytrynowy ziomuś
Jakie żarty? Ja tu żadnych żartów nie widzę a zwyczajne odp🤬lanie po pijaku.
A naklejka na szybie nie wygląda na zasłoniętą

No i na rozgarniętych za bardzo nie wyglądają

Do tego ryje pokazane a filmik w sieci

Zaiste w c🤬j ogarnięci

Devilyn napisał/a:
daleko z tym... stąd ... błagam... i ten błazen w czapce mikołaja... niech go c🤬j zwącha .... wygląda jakby c🤬j szmatę gryzł po tym łyku tego zielonego specyfiku... to nie jest przypadek sadystyczny tylko psychiatryczny - do lekarza z tym a nie na internet. EOT.
To jest Krupnik cytrynowy ziomuś

ej on nie jest z pozania lub cos? bo ostatno wdzialem podobnego pojeba w luboniu
"będzie zdjęcia na fanpage-a"
Buhaha to się pajac zdziwi bo teraz nie wysyłają już zdjęć..
Buhaha to się pajac zdziwi bo teraz nie wysyłają już zdjęć..

i przez takich prymitywow rostowski zaciera te swoje p🤬lone zlodziejskie rece... mam nadzieja ze zakryli chociaz tablice bo wtedy takie cos jest jak najbadziej pozytywne

Toż to ten przyj🤬iec co był w kilku filmikach na sadolu już, widać dużo "nowych" którzy mają internet od Lutego...

p🤬lcie p🤬lcie ale ten filmik akurat nawet im śmieszny wyszedł
piwko leci

Fajnie się chłopaki bawią : ) Mam tylko nadzieje, że kierowca trzeźwy...
Ale jak zakryliby tablice, to by fotki nie otrzymali... a tak to zdjecie wrzuca w siec i beda jeszcze bardziej sławni xD
simpekaes napisał/a:
i przez takich prymitywow rostowski zaciera te swoje p🤬lone zlodziejskie rece... mam nadzieja ze zakryli chociaz tablice bo wtedy takie cos jest jak najbadziej pozytywne
Ale jak zakryliby tablice, to by fotki nie otrzymali... a tak to zdjecie wrzuca w siec i beda jeszcze bardziej sławni xD