👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakbyś ważył z 5kg i miał utrzymać 150kg hamerykanina to też wolałbyś dokonać samospalenia
Równie dobrze może sobie każdy akumulator z domu wyrzucić. Wszystkie akumulator li-poly i li-ion o wysokiej gęstości, po uszkodzeniu, zapalają się ( czasem wybuchają )
To jeszcze nic, zajebiste to są wypadki samochodów elektrycznych, gdy tam akumulatory się uszkodzą
To jeszcze nic, zajebiste to są wypadki samochodów elektrycznych, gdy tam akumulatory się uszkodzą

To jest ameryka! podpalisz sobie hoverboard i już jest straż pożarna. Kto w Polsce widział hoverboard? My to jednak jesteśmy 10 lat za murzynami...

Takie rzeczy to tylko w Los Angeles.
Zapaliła ci się mała pierdółka?
Straż pożarna - obecna
Policja - na miejscu
Brakuje tylko śmigłowca stacji NBC z live stream.
Zapaliła ci się mała pierdółka?
Straż pożarna - obecna
Policja - na miejscu
Brakuje tylko śmigłowca stacji NBC z live stream.
Wezwał straż pożarną ponieważ dla takiego zczerniałego "obywatela" to szansa na wielomilionowe odszkodowanie i darmową resztę życia w KejeFCi - ot co !
Zastanawialiście się kiedyś co by się stało jakby rozwalić baterię z takiej np. Tesli?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie