Całkiem fajnie nagrana akcja gaśnicza jednostki PSP. Pożar budynku mieszkalnego w Białymstoku.
Szacunek dla chłopaków za wykonywaną robotę
Polecam też inne filmy użytkownika 998TVpl na YT
Jedyne służby godne szacunku w tym kraju. Zawsze robią co do nich należy. Leci browar.
podpis użytkownika
Moderatorzy! Nadgorliwość gorsza od faszyzmu. Przywrócić stary regulamin!
Panowie Strażacy: macie duże buty, mam nadzieję że każdy z Was znajdzie jakiś jutro (6.12) dobry prezent

Kłaniam i pozdrawiam! Szklana z lodem!
podpis użytkownika
Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
Konto usunięte
2012-12-05, 21:03
Strażacy to jedyna służba mundurowa, której nie można nic zarzucić, Chłopaki, a i również coraz częściej Panie, robią coś z pasją, niosąc pomoc innym. Pensje przy ich poświęceniu to jedna wielka kpina, a jak już protestują to i tak mozemy liczyć na ich pomoc. Dajcie Im podwyżki !
No, poza kilkoma incydentami kiedy to chłopaki sami sobie organizowali robotę
strażacy są najzajebistszą służbą mundurową spośród wszystkich jakie są
Wielkie Piwsko dla chłopaków !!!
podpis użytkownika
Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
Na nich mogę płacić podatki !
podpis użytkownika
Miej wyj🤬e, a będzie Ci dane.
Ja
jedyna sluzba w Polsce, zaslugujaca na szacunek
Konto usunięte
2012-12-05, 21:53
Azalians napisał/a:
Strażacy to jedyna służba mundurowa, której nie można nic zarzucić...
Podzielam Twoje zdanie i uważam że odwalają kawał dobrej roboty, ale poczytajcie co o nich sądzi grupa społeczna nazywana nauczycielami. Poczytajcie na forach jak to nauczyciele walcząc o swoje przywileje opluwają strażaków pisząc że oni tylko siedzą w koszarach i śpią całe noce. Nie raz spotkałem się z takimi opiniami ze strony nauczycieli.
Mój ojciec był w służbie straży pożarnej zamiast w wojsku. Do dzisiaj mam do niego szacunek i zostanie on do końca życia

I do tego za czasów komuny gdzie jak wiemy było sporo manifestacji
W Białymstoku to dużo takich akcji można nagrać bo: developerzy wykupili "drewniane zabytki" za grosze do odrestaurowania itp. ale nagle wszystkie zaczęły sukcesywnie "same się zapalać" i takim sposobem np. na osiedlu Bojary powstają nowe bloki
Konto usunięte
2012-12-05, 22:47
@up ta jaki ty jestęś mądry akurat na bojarach nawet jak spali się czy zawali w WARUNKACH ZABUDOWY MASZ GOTOWY PLAN DOMU JAKI MOŻESZ SOBIE TAM POSTAWIĆ, i jest to idealna replika domu poprzedniego, nie możesz postawić tam domu piętroowego czy murowanego, poprostu dostajesz już gotowe plany w warunkach zabudowy, problemy są nawet przy zmianie dachów na tych drewnianych chatkach, nawet droga jest zabytkowa - te kocie łby jedynie tam od słomińskiej do banku zrobili asfalt. Mądrzy się koleś a nic nie wie
szacunek za to co robicie.
mam szwagra w zawodowej (nie gadam z nim bo jest k🤬sem), a akcje wolepopatrzeć tu niż słuchać od niego czy oglądać na żywo.
piwa nie dam - postawię krate
podpis użytkownika
eh beng beng