Akcja rozpylania aerozoli sfilmowana z kokpitu pilota,
czyli dla niedowiarków chemtrails ciąg dalszy.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-04-03, 0:22
Smuga kondensacyjna. Dziękuję dobranoc.
konto usunięte
2014-04-03, 0:25
Gruby brzuch - co ty jadasz ze tak gadasz?
LilL
2014-04-03, 0:40
Nie ma nic gorszego jak mieć wśród znajomych takiego fanatyka teorii spiskowych, który ubzdurał sobie że wszyscy chcą nas zabić, i spamuje na tym facebooku, głównie o chemtrails i o budowaniu jakichś gromników, wtf? Na moje to się powinno leczyć, bo to jakieś zaburzenie psychiczne.
Smaro, GMO i Aspartam.
LilL, leczyć to powinni z debilizmu i ignorancji,
ale na to niestety nikt jeszcze nie wynalazł lekarstwa...
@crystalcośtam
Wyjaśnij mi zatem proszę na czym to polega zamiast rzucać mięsem, Panie inteligentny fizyku, bo ja starając się zaznajomić z właściwościami smug kondensacyjnych oraz chemtrails wyczytałem to, co napisałem w poście wyżej.
A w jaki sposób zostało to udowodnione ? Może i pryskają, tylko Ci co najwięcej krzyczą, to krzyczą ze to trucizna. Tak tak, choroby i uczulenia których kiedys nie było.
Tak, chcą nas zabić. Chowajmy się pod ziemię.
Niestety, nie mogę wstawiać linków, bo nie mam 20 komentarzy. Powiem tak - ludzie, którzy wierzą w takie rzeczy i będą działali wobec nich zapobiegawczo jeżeli chodzi o własne zdrowie nic na tym nie stracą, a mogą tylko zyskać. Zaś Ci, którzy z kolei najgłośniej śmieją również nic na tym nie zyskają, zaś MOGĄ dużo stracić na zdrowiu. Zatem śmiejcie się do rozpuku, dopóki macie z czego.
..a wieże WTC zawaliły się przez uderzenie samolotów. Dobranoc.
konto usunięte
2014-04-03, 3:33
@bocianoff poprosze wykaz literatury i filmow ktore potwierdzaja ta teorie bo w tych filmach o chemitrails z yt brakuje tylko reptilian, ufo, starozytnych kosmonautow, baby z wackiem i misia gogo.
konto usunięte
2014-04-03, 4:29