👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

dokładnie, myśli, że jak bohater jego mać załamanej sowieckiej republiki radzieckiej to od razu cały świat musi przed nim stawać. dzikus i tyle.

Szkoda że nie przekłuwają opon, nie wybijają szyb lub jak na niektórych polskich osiedlach nie rysują lakieru gwoździami, za takie przestępstwo powinni podkładać ładunki wybuchowe pod tymi autami a rodzinę obciążyć kosztami wybuchu. Niektórzy z was pewnie by jeszcze coś dołożyli od siebie.
Teraz na poważnie, czy tylko nieliczni widzą że ta grupka jest nastawiona na konfrontacje? Czy na prawdę nie widać że to oni robią większe zamieszanie niż te źle zaparkowane czy też jeżdżące po chodnikach samochody. Czy ktoś potrafi sobie wyobrazić jak się musi żyć w 8-mln mieście, gdzie przejechanie z jednego końca na drugi potrafi zająć 10 godzin i każdego potrafi trafić szlag?
Teraz na poważnie, czy tylko nieliczni widzą że ta grupka jest nastawiona na konfrontacje? Czy na prawdę nie widać że to oni robią większe zamieszanie niż te źle zaparkowane czy też jeżdżące po chodnikach samochody. Czy ktoś potrafi sobie wyobrazić jak się musi żyć w 8-mln mieście, gdzie przejechanie z jednego końca na drugi potrafi zająć 10 godzin i każdego potrafi trafić szlag?
Jak zobaczyłem w tytule filmiku "złota łada" to wiedziałem że będzie ciężko

Widać jak ZSRR potrafiło wyprać mózg, chyba jeszcze do niego nie dotarło że ZSRR już nie ma. Podobnie jak do większości pracowników PKP to że komuna się skończyła.
Dzicz tam mają niesamowitą! Jak nie ma w danym miejscu gdzie zaparkować to się nie parkuje, prosta sprawa dla ludzi cywilizowanych. Może jeszcze postawimy kilka lądowisk, bo a nuż ktoś będzie chciał awionetkę, albo helikopter sobie postawić gdzieś, co?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie