👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
the_satyr napisał/a:
Jaki tam bohater. Zwykła gnida.
dla mnie to też ścierwo ,liczyłem że złapiecie ironię..
Szkoda że nie przejechał tych debili. Ta, niech powstanie kolejna grupa samozwanczych obronców prawa i niech zwalcza tych od naklejek, i kolejna zwalczająca tamtych. Dla jednych dobrą karą są naklejki, dla inncyh połamanie nóg, dla jeszcze inncyh repremenda słowa, i która kara jest najodpowiedniejsza? Jeśli mieli z tym jakiś problem to od tego jest policja.

Jak mają problem ze źle zaparkowanymi samochodami to niech zaczną władzom miasta naklejać na szybach naklejki z prośbą o budowę kilku parkingowców.
Te budynki rozwiązały by problem, a tak to walczą z wiatrakami.
Te budynki rozwiązały by problem, a tak to walczą z wiatrakami.

Dobry filmik, piwo leci
Wie ktoś jak dalej potoczyły się losy z tym "bohaterem"?

Wie ktoś jak dalej potoczyły się losy z tym "bohaterem"?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie