Akcja z dzisiaj. Podchodzi do nas jakiś chłop, mówiąc, że coś nam pokaże. Oto efekt
materiał oczywiście własny.
Ja p🤬le, ale magik... Teraz niech skoczy z 10 piętra i ralacje na żywo na hardzie
no k🤬a chłop, pewnie ma 60 lat, jest bezdomny i pracuje na budowie. Poznałem po dłoniach.
On akurat wyglądał na 15 lat max
film ukazuje przeciętnego użytkownika tego portalu
00:08 "na fejzbuqa".
A potem w wieku 20 lat nie może pracować, bo wszystko z łap wypada-kalectwo. Mam to samo tylko w mniejszym zakresie, pompek na palcach ani nic podobnego nie zrobię, bo palce wygną się w drugą stronę. W dodatku stawy sa słabe, po 10km biegu przez pare dni ciężko chodzić, a po paru miesiącach siłowni barki i łokcie przestają funkcjonować. Współczuję mu bo będzie miał jeszcze gorzej.
Kumpel z liceum potrafił mocniej palce w ten sposób wyginać. Nigdy nikomu do głowy nie przyszło, by to do neta dawać. Dupy też żadnej na to nie wyrwał.
Konto usunięte
2014-03-02, 21:11
jedyna akcja z ręką
Konto usunięte
2014-03-02, 22:42
Zabrakło : Na chamsko na kwejka na joemonster na nasza klase na epulsa na k🤬a fotke i c🤬j wie gdzie jeszcze wstawcie typa ktory palce wygina k🤬a mac -/-
Aha... wykręcił palce.
podpis użytkownika
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
łapa do octu na 12h i gwiazdorzy
Konto usunięte
2014-03-03, 19:24
Coca cola z mcdonalda i już wiem po czym te efekty
Widziałem coś takiego dużo razy za czasów gimbazy jeszcze jak ktoś źle piłkę przyjął i mu palce wybijało, dwa, trzy tygodnie później i ten sam efekt
To teraz czekamy na filmik jak ktoś składa język w trąbke albo zakłada nogi za głowę -.-