👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja p🤬le, może jeszcze aktualne numery Lotto tu wp🤬lajcie, ogarnijcie się stulejarze sfrustrowane.
zlaskipanskiejbozydarr napisał/a:
Ja p🤬le, może jeszcze aktualne numery Lotto tu wp🤬lajcie, ogarnijcie się stulejarze sfrustrowane.
O... jest i pierwszy któremu zdrowa dupcia przeszkadza.
ququa napisał/a:
Co ty p🤬lisz; po pierwsze więcej zdrowej dupci zobaczysz jak wyleziesz ze swojej nory i pójdziesz do sklepu po bułki, a po drugie materiał c🤬jowo sprofilowany; ani to tu dupe widać ani tym bardziej nic sadolowego. Na c🤬j wstawiać takie śmieci?
Co ty p🤬lisz; po pierwsze więcej zdrowej dupci zobaczysz jak wyleziesz ze swojej nory i pójdziesz do sklepu po bułki, a po drugie materiał c🤬jowo sprofilowany; ani to tu dupe widać ani tym bardziej nic sadolowego. Na c🤬j wstawiać takie śmieci?
Zdaję sobie sprawę z tego. że w seminarium nie macie hali sportowej i wszystkie ćwiczenia z WF-u robisz na drążku - ale nie mierz wszystkich tą samą miarą!
Ej, masz rację. Ale stulejek jest dużo, a chcących kontent zgodnego z nazwą strony w sumie niewielu. Widzisz sam, jakie teksty rzucają - zdrowa dupcia Ci przeszkadza.
No dzieci i debile. Jakbys narzekał, że w spożywczym w pieczywie zamiast chleba i bułek flaszki wstawili, tobyś usłyszał że jak Ci wódka przeszkadza, to jesteś konfident, abstynent i pewnie jeszcze boisz się, że po alko wygadasz sekrety, bos fałszywy c🤬j.
kaczmarzgr napisał/a:
Proszę bardzo
Dzięki ale nie trzeba było, zdążyłem zwalić
ququa napisał/a:
Pewnie pedał. Albo pedofil.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie