Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A co mam k***a robić? Zachlać się w jakiejś piwnicy? Przynajmniej do czegoś dążę i komuś chce dorównać. Niektórzy w moim wieku mają czwórkę dzieci i są po 5 rozwodach. A mając za ciotkę lekarkę a za siostrę cioteczną prokuratorkę przynajmniej mam mocne plecy . Kiedyś ukradli mi telefon, to dzięki siostrze ciotecznej znalazł się wraz z półlitrówką i czekoladą i błaganiem bym nie wnosił oskarżenia. Nie muszę martwić się o recepty czy włamania do mojego samochodu . Raz wybili mi szybę. Nawet nie musiałem dzwonić do ubezpieczyciela bo za 2 dni miałem nową szybę z przeprosinami . A jednocześnie studiuje aby mieć w życiu dużo lżej niż mam teraz. Niektórzy studia zaczynają po pięćdziesiątce, więc w czym problem? Studia to nie podstawówka że jak masz 10 lat a chodzisz z 8 latkami do klasy bo 2 razy nie zdałeś to jest wstyd jak cholera. Możesz je robić kiedy tylko Ci się podoba.
Łał, ale Ty musisz mieć mocną psychikę

Zaintrygowały mnie te przeprosiny po wybiciu szyby - one były od ubezpieczalni? Od łebka który Ci wybilł, czy może od policji? A może od wszystkich naraz?

Łał, ale Ty musisz mieć mocną psychikę
Zaintrygowały mnie te przeprosiny po wybiciu szyby - one były od ubezpieczalni? Od łebka który Ci wybilł, czy może od policji? A może od wszystkich naraz?
Od łebka który mi wybił szybę. Do niebieskich ani do ubezpieczalni nawet nie musiałem dzwonić. Siostra prokuratorka zabezpieczyła nagrania z monitoringu i frajer który przeczesał moje auto znalazł się po kilku godzinach. Przeprosinom nie było końca.
Tez ma na imie Radek. Moze to Ty?

Mialem kiedys kolege, ktory byl urodzony jako wczesniak.. wiadomo, opozniony w rozwoju, z czasem jako nastolatek wymyslal rozne historie.. dzisiaj jest po 30, nadal mentalnie jest w tamtym swiecie szkolnym… i wlasnie lubil ten tekst o leczeniu sie ma nogi. Dzis go tez bardzo lubi i czesto go uzywa…
Tez ma na imie Radek. Moze to Ty?
Ja w przeciwieństwie do twojego kolegi wcześniaka nie żyje przeszłością, panie kochający r🤬ać swoją matkę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie