👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jokerd napisał/a:
Widze zes zaradny chlop ale powiem Ci tylko, zebys nie sral wyzej niz masz dupę, bo się w zyciu mocno zdziwisz.
Nigdy w życiu nie udawałem kogoś kim nie jestem, więc spokojna dupa

radek225 napisał/a:
Nigdy w życiu nie udawałem kogoś kim nie jestem, więc spokojna dupa . Moja ciotka jest lekarką, a siostra cioteczna czyli jej córka jest panią prokurator. Jest to najbliższa siostra cioteczna. Obydwie panie mają nazwisko dokładnie to samo, co ja. Nawet się śmieje z siostrą cioteczną, że jesteśmy małżeństwem . Próbuję dorównać młodszej pani wykształceniem oraz portfelem . Po skończonych studiach i znalezieniu wyuczonego zawodu mam zamiar srać tak wysoko jak wtedy będę miał dupę.
Zatem nie osraj sobie nóg.
Ciotka lekarka i córka prokurator mają zupełnie… żadne znaczenie kim Ty jesteś.
A zajeżdżasz mi póki co kimś pokroju Tuwima

Pozatym chyba nikt o to nie pytał kim jest Twoja ciotka, kuzynka ani ojciec..
Swoją drogą niezle wnioski mozna wyciagnac - masz 32 lata, wspolnika z ktorym się sądzisz, corke, baba chce wrocic jestes bo wdrapujesz sie na szczyt, masz dom, super wyplate, ulozone zycie….
…a jednoczesnie po studiujesz, chcesz znalezc wyuczony zawod (???) , dorownac kuzynce portfelem i srac na innych.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie