Nie mogę się przyzwyczaić, że Paździoch to nie Paździoch, a Boczek to nie Boczek.

Szkoda, że większość naszego przyj🤬ego społeczeństwa ma takich aktorów jak Grabowski za zero, bo się Kiepskich naoglądali... Dla pana Andrzeja zawsze szacun, dla tych co jeszcze nie znają polecam "Pitbull"- jak już przy polskich serialach jesteśmy.

Za Paździocha zawsze piwko. Ryszard Kotys pozostanie już zawsze dla mnie łysą mendą bazarową.

k🤬a do ryja sobie jeszcze wsadź ten mikrofon. Oglądasz wywiad i operujesz głośnikami k🤬a, bo nie wcześniej ćwiczył chyba z tym jako dildo... Tępy c🤬j <splunięcie>
Dobry aktor i zajebisty muzyk
polecam posłuchać parę kawałków pana Grabowskiego

podpis użytkownika
Jaruzelski krulem

Będąc tak inteligentnym, prawdziwą sztuką jest umiejętnie zagrać idiotę.

Nie no, komu jak komu, ale dla Ferdka to browar sie należy

zawsze byłem zażenowany jak ktoś przy mnie wypowiadał się źle o tym serialu i aktorach w nim grających.
cinoslav napisał/a:
Szkoda, że większość naszego przyj🤬ego społeczeństwa ma takich aktorów jak Grabowski za zero, bo się Kiepskich naoglądali... Dla pana Andrzeja zawsze szacun, dla tych co jeszcze nie znają polecam "Pitbull"- jak już przy polskich serialach jesteśmy.
Pitbula oglądałem wszystkie odcinki 4 razy. doskonały serial, a większość mówi, że gówniany.. skandal?
Podpisuje się pod pitbulem, nie spodziewałem się takiego serialu... Aż ściągnę jeszcze raz