A jak niby sobie to ktoś wyobrażał? fajnie to by było grzmocić się z taką panienką w swojej sypialni, a nie na planie gdzie stoi ze 20 osób a reżyser drze mordę STOP bo nie tak się spuściłeś panience na dupkę.
podpis użytkownika
Moja babcia mówiła: "Dzieciaku, nie szukaj takiej co ma duży biust, tylko takiej co bierze z dupy do ust".
lukaszk1985 napisał/a:
A jak niby sobie to ktoś wyobrażał? fajnie to by było grzmocić się z taką panienką w swojej sypialni, a nie na planie gdzie stoi ze 20 osób a reżyser drze mordę STOP bo nie tak się spuściłeś panience na dupkę.
no nie wiem jak Ty ale ja bym chętnie Natalkę Portman czy Milę Kunis walił w kakao na pełnym Stadionie Narodowym

nowynick napisał/a:
no nie wiem jak Ty ale ja bym chętnie Natalkę Portman czy Milę Kunis walił w kakao na pełnym Stadionie Narodowym
Tobie możemy co najwyżej dać ją:

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Velturałkę napisał/a:
Ta wydaję się starcza na pokrycie deficytu żywnościowego Etiopii
podpis użytkownika
Ola gringo
~Velturałkę napisał/a:
kto wybrzydza ten nie r🤬a

PS rany boskie to coś to kobieta?
ProVVe napisał/a:
Ta wydaję się starcza na pokrycie deficytu żywnościowego Etiopii
Nie heheszkujcie z tej pork-TVN-lady, bo jeden się śmiał i mu teraz komornik siedzi na blisko pół miliona zł.
podpis użytkownika
Opis
@up
To jest koleżanka Prokopa.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
To jest koleżanka Prokopa.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
nowynick napisał/a:
kto wybrzydza ten nie r🤬a
Ale zoofilia z dzikiem?
MalcolmX napisał/a:
Nie heheszkujcie z tej pork-TVN-lady, bo jeden się śmiał i mu teraz komornik siedzi na blisko pół miliona zł.
To był Jacek Piekara i pisał że aborcja jej nie dotyczy bo kto chciał by jej dzieciaka zrobic. I chyba było cos o dzikach.
Ogólne babsko sprawiło tylko tyle ze jak myslisz Wellman to mowisz dzik.
podpis użytkownika
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Wellman? Przecież spinka studio ciśnie z niej regularnie od lat...