📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:00

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Przypomina mi się jak moja siostra po 6 latach wreszcie mogła usłyszeć swoje piosenki które zawsze nuciła.
I nie zapomnę płaczu mojej mamy gdy powiedziała ,,wiesz mamo, twojego głosu nigdy nie zapomniałam''.
Coś pięknego widzieć radość takiej osoby która cieszy się bo słyszy odgłos ptaków.
I nie zapomnę płaczu mojej mamy gdy powiedziała ,,wiesz mamo, twojego głosu nigdy nie zapomniałam''.
Coś pięknego widzieć radość takiej osoby która cieszy się bo słyszy odgłos ptaków.

Ok, to miłe, słodkie i wzruszające. Nie jestem, aż takim skarwielem, że mnie to nie rusza. Cieszę, że chłopczyk może słyszeć (także historia SexPistols jest miła), ale naprawdę, ludzie to nie jest temat na sadistica :<
androgenius....
Dlaczego takie gówno byś biednemu dziecku puścił? Ty jesteś dopiero sadol.
Dlaczego takie gówno byś biednemu dziecku puścił? Ty jesteś dopiero sadol.

Napisałem, że jest to piękne, a mój komentarz został usunięty...spoko
@natalan1991
Jakbyś takiego chciała to ja się na to piszę
Po 9 miesiącach będziesz miała
Jakbyś takiego chciała to ja się na to piszę

Po 9 miesiącach będziesz miała

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie