Fajnie, wzruszyłem się...
Ciekawe ile taki implant jest wart i jaki jest rynek zbytu.
Ciekawe ile taki implant jest wart i jaki jest rynek zbytu.
@up
Sam implant 20 tyś. zł a razem z operacją 30 tyś. Spora suma ale z tego co wiem to większą część sponsoruje NFZ. Mogę się mylić.
Sam implant 20 tyś. zł a razem z operacją 30 tyś. Spora suma ale z tego co wiem to większą część sponsoruje NFZ. Mogę się mylić.

Nawet na nią nie narzygał.
podpis użytkownika
Szukam chętnych do założenia zespołu. Londyn. Więcej na PW.
Na start bym podstawił kolumny i p🤬lnął "bodies" aż by mu obwody zwęgliło. Tak, wiem,że ciężko byłoby zwęglić krzem i metal ale tak się mówi.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
Dla rodziców pewnie piekna sprawa...
Mnie to gówno obchodzi
Mnie to gówno obchodzi

Podpisuję się pod komentarzem kolegi wyżej.
podpis użytkownika
Mors Malum non est, sola ius aequum generis humani
trzeba było nie robić głuchego

podpis użytkownika
Ludzie! Wrzućcie na luz!
pięknie, że aż pyta mięknie
podpis użytkownika
Tylko idiota ma porządek, prawdziwy geniusz panuje nad chaosem
Świetnie, że dzieciak będzie słyszał, ale... co to k🤬a mać robi na sadolu?
podpis użytkownika
Głupota nie zwalnia od myślenia.

Może i sadol nie jest od tego typu filmików ale fajnie się na takiego małego patrzy jak się uśmiecha
Helix - wyjdz.
Gumol - zobaczymy jaki to ty akrobata jesteś jak Ci wyjdzie dziecko bez palców i rozciętą wargą, wtedy wstaw filmik a ja powiem Tobie trzeba było nie robić kaleki

Helix - wyjdz.
Gumol - zobaczymy jaki to ty akrobata jesteś jak Ci wyjdzie dziecko bez palców i rozciętą wargą, wtedy wstaw filmik a ja powiem Tobie trzeba było nie robić kaleki