Ile on wybulil na to jedzenie? Chetnie mu oddam i postawie druga porcje.
Zamknąć mordy j🤬e k🤬y! Do garów smażyć mi stejka, w drzwiach poproszę postawić mi kapcie i podać dobrze schłodzone piwo do ręki. Na koniec nadstawiać waszemu Panu Radek225 swoje umyte i ogolone na zero kuciapy! Raz, raz!
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
kolejna grupa podludzi "ja w coś wierzę to każdy musi", zjeby na równi z lpg+, feminami czy chrześcijanami...
Jakie trzeba mieć c🤬jowe życie żeby łazić po ulicy godzinami i drzeć p🤬de w imię czegoś, j🤬e ameby aktywiści i inne bezmózgi do roboty by się wzieli
To coś jak nasze sadolowe p🤬deczki pod tematem z rekinem na plaży

podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów

Jedzenie mięsa nie jest normalne tylko nam się tak wydaję.
Od narodzin wpychają ci to do gęby ale dziecko wie że to jest źle tylko z czasem robi jak nakazali
Od narodzin wpychają ci to do gęby ale dziecko wie że to jest źle tylko z czasem robi jak nakazali
radek225 napisał/a:
Zamknąć mordy j🤬e k🤬y! Do garów smażyć mi stejka, w drzwiach poproszę postawić mi kapcie i podać dobrze schłodzone piwo do ręki. Na koniec nadstawiać waszemu Panu Radek225 swoje umyte i ogolone na zero kuciapy! Raz, raz!
Radek225, wstawaj.. zesrałeś się

podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Piękne, piękne, no k🤬a piękne. Cisza i opanowanie. Nawet słowem się nie odezwał. Swoje poglądy wyraził czynem
W imię czyjego bożka pod postacią sowy w bohemie to gówno trafiło na sadistica...............