Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Punisher182 2024-07-18, 17:58 2
dżonyłojlker napisał/a:

Lewackie, eko, homo, niebinarne, multikulti, c🤬loz🤬by, a to na dachu wygląda jak eternit

Tyle prawdy w jednym zdaniu.🥰
Zgłoś
Bilik123 2024-07-18, 18:03 2
Jazda z tymi k🤬ami na każdym kroku.
Zgłoś
mlotnakacapy 2024-07-18, 18:03 1
w las
Zgłoś
Konto usunięte 2024-07-18, 18:11 1
Mam nadzieje że spłonie ten j🤬y lesbijski k🤬idołek WHITE POWER DZ🤬KO A ANDLI
Zgłoś
Will70 2024-07-18, 18:35 4
Zgłoś
Kriski 2024-07-18, 18:38 2
dżonyłojlker napisał/a:

A ty już się poczułeś urażony, bo "pomyślałeś", że piję do twoich braci z UPAdlinu. Chodzi o to, że skoro to eko aktywistki klimatyczne, to mieszkanie pod dachem z azbestu, jest niestosowne.

Nie poczułem się urażony bo sam wzorem moich znajomych z ukrainy hoduję mech na eternicie😁. Może ze skąpstwa a może lubię.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2024-07-18, 19:31
dżonyłojlker napisał/a:

...skoro to eko aktywistki klimatyczne, to mieszkanie pod dachem z azbestu, jest niestosowne.

Azbest nie ma żadnego wpływu na środowisko....
Jedynie jest potencjalnie szkodliwy dla ludzi. Czyli mają to w dupie....
Zgłoś
darnext123 2024-07-18, 21:01 4
Sam jestem polskim imigrantem mieszkającym w Szanghaju. Wk🤬ia mnie to że musiałem wypruwać sobie flaki jak i wielu białych, czarnych, arabów czy Latynosów by zamieszkać w Azji a k🤬y przyjeżdżają do Europy często dostają kasę z pomocy społecznej a nawet tańsze lub nawet darmowe mieszkania i nie mają wizy. Zaś ludzie co przyjeżdżają do Polski by pracować bo np pracują w korpo i firma zmusiła ich do mieszkania w Polsce bo muszą tam pracować są gorsi od jakiś zj🤬ych kurew co nie mają wizy bo nie. Powinno być jak w Azji czyli zapraszamy imigrantów ale jeśli siedzisz tu nielegalnie i ciągniesz socjal to lądujesz w pierdlu któremu bliżej do obozu koncentracyjnego niż więzieniu.
Zgłoś
Pegasi 2024-07-18, 21:50 1
merkucio napisał/a:

Pozdro dla nocnych gości

Obstawiam, że posesja z domem jest wynajmowana/kupiona przez jakąś lewacką organizację przemytniczą typu: "Grupa Granica". Małe prawdopodobieństwo jest by akurat przy samej granicy mieszkało jakieś lewackie aktywiszcze organizujące spęd dla innych lewackich zwierząt. Większość ludzi tam mieszkających ma poglądy konserwatywne.

podpis użytkownika

J🤬 jebiących PIS i Konfederację
J🤬 wszelkie postkomunistyczne marksistowskie twory: PO, Lewicę, TVN, GW, LGBT, BLM, Antifę, Strajk Kobiet itp.
Zgłoś
mazga50 2024-07-18, 21:55 1
DanielWOW napisał/a:

Nie mozna spalić tej budy?

Kusisz, Diable...
Zgłoś
Kroki71 2024-07-18, 22:09
Co to za lewackie k🤬iszcze, aktywiszcze. Jeszcze morde drze że czarna. Sp🤬alaj do Afryki jak ci nie pasuje tępa suko.
Zgłoś
Suber 2024-07-18, 22:21
Wjechali by na ostro z gazem i pałami ,najpierw wp🤬l a pozniej pytanie ktore lewackie scierwo chce jeszcze.
Zgłoś
Gibonekkk 2024-07-18, 22:33
Może ktoś zna adres dokładny do tych aktywiszczy? Parę achtungów w nocy na podwórko i sami będą dzwonić gdzie jest wojsko i policja...
Zgłoś
~Dostojny 2024-07-18, 22:44 3
merkucio napisał/a:

Pozdro dla nocnych gości

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
alpax 2024-07-18, 23:01
Że tam jeszcze nikt nie pojechał i im nie sp🤬olił.. 🤔
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie