Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 20 minut temu
ProVVe 2024-12-26, 0:41 56
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2024-12-26, 0:43 5
Aah , ta wspaniała Ameryka
Zgłoś
shoe5maker 2024-12-26, 0:47 49
Myślałem że to jej mordę butują, zawiodłem się.
Zgłoś
dupppppp 2024-12-26, 2:35 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Majomir 2024-12-26, 3:01 5
Co tu komentować weterynarz i uśpić wszysltkich z filmu
Zgłoś
Adiczek 2024-12-26, 6:40 6
Za pomoc czarnemu kiedyś karali ehh to były czasy
Zgłoś
JoSeed 2024-12-26, 7:36 1
Swoją drogą ciekawa jestem, czemu nikt tego problemu (bezdomność na ulicach) rozwiązać nie może? Nie chce?

Kensington Av. w Filadelfii aż się prosi, żeby tam spuścić bombę...
Zgłoś
konto usunięte 2024-12-26, 7:57 7
JoSeed napisał/a:

Swoją drogą ciekawa jestem, czemu nikt tego problemu (bezdomność na ulicach) rozwiązać nie może? Nie chce?

Za te pieniądze wszystkim bezdomnym możnaby kupić dom i nikt by nie był bezdomny.
Zgłoś
DeLux 2024-12-26, 8:50 7
Velture napisał/a:

Za te pieniądze wszystkim bezdomnym możnaby kupić dom i nikt by nie był bezdomny.

Rozumiem twój entuzjazm, ale nie. Nie dałoby się kupić za te kasę każdemu domu + oni to pewnie przeżarli i przepali.
Znając mechanizmy rozdawnictwa ktoś jeszcze po drodze się wzbogacił. No ale to akurat niedobrze bo jakby mieli więcej kasy ci bezdomni to by się szybciej zaćpali.
Zgłoś
konto usunięte 2024-12-26, 8:57 5
Zgłoś
pszkks 2024-12-26, 8:58 3
JoSeed napisał/a:

To coś w stylu afryki- pomoc była/ jest, a wystarczy wysłać prezerwatywy.
Zgłoś
Gienek78 2024-12-26, 9:49 10
Zgłoś
Lukash2107 2024-12-26, 21:23
Zgłoś
POeBaNy 2024-12-27, 10:01
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem