Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Nagar1 2020-10-13, 16:18 1
k🤬a ja was nie czaje sadolskie c🤬jki xd bo jak leci jakis krew cos czlowiek potrocony to jeee huraaa a jak na dadzie k🤬aleci polski wp🤬l to juz placzecie jak tak mozna k🤬a patole niczym innym sie nie rozniccie od nich bo ogladacie ten portal xd tyle
Zgłoś
PolaczekRR 2020-10-13, 16:21 5
Dobre chłopaki ratują nasz kraj
Zgłoś
betonowy_krokiet 2020-10-13, 17:07 5
Typowe prawaki. Mózg w zaniku.
Zgłoś
L................Z 2020-10-13, 17:41 3
betonowy_krokiet napisał/a:

Typowe prawaki. Mózg w zaniku.

Poczułeś się lepiej? Ciśnienie zeszło? Jak dla mnie ci goście na filmie nie mają w sobie nic prawicowego. Tak samo patologia ktora kradnie i nie daje żyć normalnym ludziom. Myślisz, że ci ludzie wiedza co to jest honor albo bycie moralnym? Szczerze w to wątpię. Także takie komentarze bez żadnych argumentów sa c🤬ja warte.
Zgłoś
Angevil 2020-10-13, 17:50 1
Jak nie było internetu to tylko jego matka wiedziała że to kretyn.

podpis użytkownika

I tak to jest.
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2020-10-13, 17:54 10
Już forumowym lewusom hemoroidy napęczniały - jeden musiał wspomnieć o katolach i różańcu, drugi o prawakach

Zdecydowana większość prawaków nie są zwolennikami demokracji a co za tym idzie taki plebs z filmiku nie miał by praw wyborczych. Natomiast to na lewej stronie jest forsowany pogląd że wszyscy jesteśmy równi.
Zgłoś
Obejszłem_system 2020-10-13, 17:57
Jokerd napisał/a:

Pierwszy raz nie wiem jak to skomentować..

Dziękuję za tą istotną informację.
Zgłoś
k................1 2020-10-13, 18:08 1
Katolicka elyta tego ciemnogrodu w akcji
Zgłoś
ProVVe 2020-10-13, 18:14 2
PieronJasnySzlag napisał/a:

Już forumowym lewusom hemoroidy napęczniały - jeden musiał wspomnieć o katolach i różańcu, drugi o prawakach
Zdecydowana większość prawaków nie są zwolennikami demokracji a co za tym idzie taki plebs z filmiku nie miał by praw wyborczych. Natomiast to na lewej stronie jest forsowany pogląd że wszyscy jesteśmy równi.

Dokładnie. Gdzie te lewackie k🤬y sa z tolerancja i równością hahah. Tak to juz jest, ze cioty stosuja jakieś swoje zasady kiedy im to na reke

podpis użytkownika

Ola gringo
Zgłoś
TRQPL 2020-10-13, 18:35
hdposter napisał/a:

wojownicy maryi. Następnym razem weźmie akumulator na różańcu .

To akurat są rycerze ortalionu

podpis użytkownika

Die motherfucker die motherfucker die.

I will wear you like a condom.
Zgłoś
luxpiotr 2020-10-13, 19:14
Może to murzyni, tylko się przefarbowali jak Jackson?
Zgłoś
Schuytz10 2020-10-13, 21:36
Jaki podgatunek reprezentują te osobniki?
Zgłoś
T................y 2020-10-13, 23:00
Schuytz10 napisał/a:

Jaki podgatunek reprezentują te osobniki?

Podludzi, którzy są patriotami i w razie niebezpieczeństwa będą bronić ojczyzny
Zgłoś
betonowy_krokiet 2020-10-14, 15:15
PieronJasnySzlag napisał/a:

Biedactwo, idź się przytul do mamusi umysłowy biedaczku-prawaczku. Jak się czyta ten twój analfabetyzm (zapamiętaj skończony tłumoku : "zdecydowana większość prawaków nie JEST zwolennikami...") to można być pewnym, że na filmiku jest twój ojciec czyli brat twojej matki.
Zgłoś
Jokerd 2020-10-14, 16:43
Obejszłem_system napisał/a:

Dziękuję za tą istotną informację.

I c🤬j, żadnego piwka za błyskotliwą ripostę.
Tadum tss
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie