Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Jokerd 2020-10-13, 13:26 58
Pierwszy raz nie wiem jak to skomentować..
Zgłoś
Payan 2020-10-13, 13:27 7
Poj🤬e w c🤬j. Czego szukałeś na internecie, patologii?
Zgłoś
hdposter 2020-10-13, 13:27 33
wojownicy maryi. Następnym razem weźmie akumulator na różańcu .
Zgłoś
Bazyliano 2020-10-13, 13:29 19
Pajan napisał/a:

Poj🤬e w c🤬j. Czego szukałeś na internecie, patologii?

Internet sam to dla mnie znalazl
Zgłoś
Payan 2020-10-13, 13:30
hiros2 napisał/a:

Internet zasugerował, bo duż patologii oglądasz
Zgłoś
Bazyliano 2020-10-13, 13:33 3
Pajan napisał/a:

Internet zasugerował, bo duż patologii oglądasz

w dzisiejszych czasach majac internet ciezko nie ogladac patologii przedstawiciele roznych grup spolecznych ja tworza a najwieksza politycy
Zgłoś
marcineker 2020-10-13, 14:09
szkoda, że pewnych rzeczy nie da się "odzobaczyć"
Zgłoś
~Dostojny 2020-10-13, 14:20 4
Bazyliano napisał/a:

Dla mnie też, i to już kilka tygodni temu. Internet wie co dobre

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
KebabRemover 2020-10-13, 14:25 8
"nas jest dwóch a ich jest czeeeeech"
ta łysa k🤬a atencyjna co bitke miał i już musiał nagrać i sie pochwalić że bitke ma żeby karynskie k🤬y z jego środowiska miały kisiel w gaciach k🤬y zezwierzęcone? ciekawe czy by tak samo nagrywał jak by to nie były mołdaskie lamusy tylko ruska mafia w tych mercedesach czarnych co kiedyś filmik widziałem jak jechali na wesele środkiem drogi i nie posłusznych kto im nie zjeżdżał z drogi to go sami taranowali do rowów jakiegoś dziadka w małym samochodzie zaczęli taranować i spychać do rowu ciekaw jestem czy jakby on był im na drodze i by na niego trąbili to czy by zjechał jak tak się lansuje cfaniaczek po fejsbukach jaki to nie kozak jak lamusów bije, a jakby trąbili to ciekaw jestem czy by zjechał czy by go taranowali i samochód uszkodzili i co wtedy? też by nagrywał jak ich goni i nap🤬lac czy by sp🤬alał jak szczur po cichutku i nic by nikomu nie powiedział? jeszcze trafi na swojego i nie będzie wtedy się lansował na fejsbuku jaki to nie kozak

dobra no nap🤬lal sie moze tamci zawinili nie wazne wyjasnili sobie ale po c🤬j to nagrywac, jak sra to tez nagrywa? takie samo lansowanie sie
Zgłoś
nwonigers 2020-10-13, 14:46
KebabRemover napisał/a:

"nas jest dwóch a ich jest czeeeeech"
ta łysa k🤬a atencyjna co bitke miał i już musiał nagrać i sie pochwalić że bitke ma żeby karynskie k🤬y z jego środowiska miały kisiel w gaciach k🤬y zezwierzęcone? ciekawe czy by tak samo nagrywał jak by to nie były mołdaskie lamusy tylko ruska mafia w tych mercedesach czarnych co kiedyś filmik widziałem jak jechali na wesele środkiem drogi i nie posłusznych kto im nie zjeżdżał z drogi to go sami taranowali do rowów jakiegoś dziadka w małym samochodzie zaczęli taranować i spychać do rowu ciekaw jestem czy jakby on był im na drodze i by na niego trąbili to czy by zjechał jak tak się lansuje cfaniaczek po fejsbukach jaki to nie kozak jak lamusów bije, a jakby trąbili to ciekaw jestem czy by zjechał czy by go taranowali i samochód uszkodzili i co wtedy? też by nagrywał jak ich goni i nap🤬lac czy by sp🤬alał jak szczur po cichutku i nic by nikomu nie powiedział? jeszcze trafi na swojego i nie będzie wtedy się lansował na fejsbuku jaki to nie kozak
dobra no nap🤬lal sie moze tamci zawinili nie wazne wyjasnili sobie ale po c🤬j to nagrywac, jak sra to tez nagrywa? takie samo lansowanie sie

przeciez to jest jasne ze plakalby i przepraszal na kolanach.
Zgłoś
Bantol 2020-10-13, 15:40 1
Zgłoś
adrianthc 2020-10-13, 15:42
C🤬j z nim, lepszy jest koleżka dobry ziomuś paamm paaamm paaamm
Zgłoś
S_Z_A_L_O_N_Y 2020-10-13, 15:55 15
Prawilne chłopaki. Dobry przekaz leci.

Zgłoś
Wiewór 2020-10-13, 16:10 4
Ja p🤬le jakie malpy. To jest tragedia tego kraju ze takie śmieci z rynsztoka mogą głosowac i się rozmnazac.

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie