K🤬a wreszcie! Zaczęli wszczepiać przewody kobietą. Teraz będzie można je programować. No i jest w końcu nadzieja, że będzie jakaś rzecz, której nie sp🤬olą

podpis użytkownika
"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
No i po c🤬j?
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Pantilion napisał/a:
K🤬a wreszcie! Zaczęli wszczepiać przewody kobietą. Teraz będzie można je programować. No i jest w końcu nadzieja, że będzie jakaś rzecz, której nie sp🤬olą
![]()
fajnie że używasz znaków interpunkcyjnych i polskich znaków ale i tak gówno to daje bo spalasz się na samym starcie kolego:)
@up
-Ernest Hemingway

podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
Abraxus napisał/a:
@up Obrazek
Masz ciulu zakaz odpisywania i cytowania moich postów już nie pamiętasz?
A tak poważnie, to czemu ma to służyć..?
Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."
podpis użytkownika
"Są tylko dwie rzeczy nieskończone: kosmos i ludzka głupota...Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."
jbone napisał/a:
Masz ciulu zakaz odpisywania i cytowania moich postów już nie pamiętasz?
Przepraszam ale kto ty k🤬a jesteś?

podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
D3Ton napisał/a:
A tak poważnie, to czemu ma to służyć..?
Pacjentka ma poblokowane przekaźniki energii "chi" a lekarz starożytnej medycyny naturalnej przeprowadza właśnie transfer tej energii w miejsca gdzie ona nie dociera.

podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
podpis użytkownika
Jeśli postawię piwo, to wiedz, że zaciął mi się telefon