traktor na przejeździe kolejowym niedaleko Jekaterynburga w wielkiej rosji 11 maja.
Traktorzysta próbował uprzedzic maszynistę co w pewnym stopniu mu się udało...
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.Mnie instruktor uczył, że jeśli samochód zdechnie na przejeździe to wrzucasz jedynkę lub wsteczny i kręcisz rozrusznikiem (pod warunkiem że to nie awaria elektryki lub sprzęgła). Lepiej zarżnąć rozrusznik niż mieć auto zmielone przez pociąg.
podpis użytkownika
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kima co jak masz automatyczną skrzynię biegów?Nie zarżniesz tak rozrusznika. A na pewno nie jak tak zrobisz raz Kiedyś przez 2 dni musiałem jeździć z urwaną linką sprzęgła (nie dało się wysprzęglić samochodu i normalnie biegu wrzucić) to musiałem odpalać właśnie ze wpiętą jedynką/wstecznym i dopiero jechać. Tak samo jak cofałem to musiałem gasić samochód, wpiąć jedynkę i odpalić z rozrusznika. Nic kompletnie się nie stało, a zrobiłem tak lekko z 150x - jako dostawca pizzy jeździłem.