👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gigi la Trottola Approved*
= z cyklu gimby nie znajo: mmm.. Anna i jej białe majteczki

= z cyklu gimby nie znajo: mmm.. Anna i jej białe majteczki
podpis użytkownika

No na oznaczonym przejściu, przy podjeżdżającym autobusie na przystanek po drugiej stronie nikt by się nie miał prawa spodziewać...

nowynick napisał/a:
No na oznaczonym przejściu, przy podjeżdżającym autobusie na przystanek po drugiej stronie nikt by się nie miał prawa spodziewać...
Dziwne ze głupia pinda nie spodziewała się auta na drodze.
A tak w ogóle co za z🤬b projektował taki żywopłot przy przejściu? Przecież tam ani nie widać pieszych, ani piesi nie widzą samochodów.
Wygrała życie na loterii raz jeszcze. Po takim strzale i saltach podnieść się i pobiec dalej...
A tego ciula co tam żywopłot utrzymuje powinni jak Janosika, na haku za żebro żeby tam dyndał nad tym przejściem
A tego ciula co tam żywopłot utrzymuje powinni jak Janosika, na haku za żebro żeby tam dyndał nad tym przejściem
Fx12 napisał/a:
Przecież to Rosja, czego się spodziewałeś?

szkoda że nie zabił tej małej szmaty, jak można być takim tępym gównem ? Przejście też zajebiste , może niech mur i zasieki zbuduja tam
to że się podniosła i pobiegła nie oznacza, że nie mogła zejść np kwadrans po tym
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie