👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Oczywiście leci piwo, stary dobry Al
I pan lektor o ile pamiętam to tam Tomasz Knapik tłumaczył
Za****ście wypowiedział te "harrrpunami"

Darkstep,
Wybacz mi... Jeśli co się nie podoba to twoja sprawa
życzę smacznego bo chyba jeszcze troszeczkę ci tej słomy w butach zostało... Tylko pamiętaj żeby zostawić sobie coś na zimę, wiesz żebyś sobie nóg nie odmroził
Pozdrawiam
Wybacz mi... Jeśli co się nie podoba to twoja sprawa

Pozdrawiam

Knapik nie tłumaczy tylko czyta -jest lektorem
przekłady robi ktoś inny
ale swoją drogą jest najlepszym a jeśli nie to drugim najlepszym lektorem
w polsce
przekłady robi ktoś inny
ale swoją drogą jest najlepszym a jeśli nie to drugim najlepszym lektorem
w polsce
PancerIV napisał/a:
Darkstep,
Wybacz mi... Jeśli co się nie podoba to twoja spraważyczę smacznego bo chyba jeszcze troszeczkę ci tej słomy w butach zostało... Tylko pamiętaj żeby zostawić sobie coś na zimę, wiesz żebyś sobie nóg nie odmroził
![]()
Pozdrawiam![]()
Tylko że faktycznie tutaj cenzurowanie przekleństw to pedalstwo

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie