Nie, to nie fejk. Film jest prawdziwy.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:14
W telewizji podczas meczu pojawił się komunikat o zagrożeniu rakietowym na Hawajach.
Cytat:
Gubernator Hawajów David Ige poinformował, że ogłoszony dziś fałszywy alarm rakietowy spowodował jeden z pracowników stanowych, który "nacisnął niewłaściwy przycisk". Alarm wywołał objawy paniki, ludzie gorączkowo szukali schronienia. Kilka godzin po oświadczeniu gubernatora, rzeczniczka Białego Domu ogłosiła, że "był to wyłącznie stanowy sprawdzian".
Tłumaczyli się później, że to nie Oni nadali sygnał.Czyżby gruby teraz mógł sterować tymi ostrzeżeniami?
Velture napisał/a:
Angielskiego nie znasz, że się głupio pytasz czy nie potrafisz czytać po polsku tego co napisałem?
W telewizji został puszczony alarmowy komunikat o zagrożeniu atakiem rakietowym na hawajach.
W necie ludzie złapali panikę ze względu na ciągłe pogróżki grubasa z korei południowej przez ten alarm i myśleli, że atamówka poleci na hawaje.
Teraz ci rozjaśniłem sytuację?
Od kiedy gumiś rządzi Koreą Południowa?
Ciekaw jestem ile ludzi siedzi w swoich bunkrach i czeka aż jebnie ...
Do typa wyżej, co to robi na sadisticu? Nie ogarniasz, że jakby to była prawda to nikt nie miałby czasu na wrzucanie filmików na podobne portale? A czekając na śmierć w wyniku fali, promieniowania, obszaru rażenia, szabrowników czy sąsiada który za życia miał cię dość I postanowił się wylądować na ostatnią godzinę życia, nie miałbyś do czego konia walić?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie