Dodam, że Jose Aldo, czyli znokautowany w tej walce, był niepokonany od 10 lat. Wszyscy śmiali się z McGregora, jak mówił że ta walka skończy się w najwyżej 40 sekund...

McGregor doj🤬 strasznie
Sercem byłem za nim ale rozum mówił że Aldo...
13 sekund jprdl

Sercem byłem za nim ale rozum mówił że Aldo...
13 sekund jprdl

Farta miał. Drugi raz by się coś takiego nie zdarzyło i pewnie by go Aldo wypunktował.
Tak jak się spodziewałem postawiłem na Conora i bym wygrał mocarny hajs ale na tuf 22 mi 2 walki nie wlazly

elegancko
ale czy tak bezboleśnie to bym nie powiedział, jeszcze mu 2 kotlety ubił na ryju

Conor wszedł mu do głowy, Aldo wychodził do tej walki sztywny jak ja p🤬le, widać było, że czuje presje. I nie ma czegoś takiego jak lucky punch, Aldo popełnił błąd i McGregor to wykorzystał.
no szybko był, ale jednak chyba zabolało
podpis użytkownika
Masło na chlebie rozsmarowuję maczetą!

@bartolomeo92 masz rację, ale to McGregor był faworytem u buckmacheów. To teraz walka z Edgarem i Conor idzie do wagi lekkiej . Ten facet ma szansę być zawodnikiem wszechczasów
Dla ścisłości, był faworytem do dnia ważenia. Po ważeniu kursy na Conora przekraczały już 2

pasterzyk napisał/a:
Conor wszedł mu do głowy, Aldo wychodził do tej walki sztywny jak ja p🤬le, widać było, że czuje presje. I nie ma czegoś takiego jak lucky punch, Aldo popełnił błąd i McGregor to wykorzystał.
dokładnie tak, kto śledził losy tej walki, która miała mieć miejsce w lipcu tego, oraz drogę i sposób Conora jak to wszystko rozegrał i jak doszedł do walk o pas, ten nie będzie się podniecał jak Janusze walką Pudziana.