Dodam, że bucem jest nagrywający przyspieszający (0:42) podczas kiedy Kia chciała go wyprzedzić.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:23
Dodam, że bucem jest nagrywający przyspieszający (0:42) podczas kiedy Kia chciała go wyprzedzić.
hahaha
jezusicku
a tak miało być jak w filmach, jeden zwinny ruch pełen kozon. Wyszła pełna p🤬a pa pa paro po
Krak napisał/a:
To samo 0:42 gdzie się przewija podwójna ciągła w mieszance dziwnie dużej ilości wyjazdów z posesji i skrzyżowań?
Jakaś zwykła pała młodociana. Ja zawsze wychodzę spokojnie z samochodu i udaję, że chcę porozmawiać, a jak pała podejdzie, to ją gazuję i jeszcze kopa na odchodnego dostaje ode mnie. Ja spokojnie odjeżdżam, a dęta pała stoi i czeka 2 godziny, aż jej przejdzie łzawienie i rzyganie.
NiemiecWaszPan napisał/a:
Jakaś zwykła pała młodociana. Ja zawsze wychodzę spokojnie z samochodu i udaję, że chcę porozmawiać, a jak pała podejdzie, to ją gazuję i jeszcze kopa na odchodnego dostaje ode mnie. Ja spokojnie odjeżdżam, a dęta pała stoi i czeka 2 godziny, aż jej przejdzie łzawienie i rzyganie.
A później przychodzi tata i wyłącza ci xboxa. Tak mija kolejny dzień z GTA V
Świat się kończy, młode pedały w rajtuzach próbują zgrywać ważniaków
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie