Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Halman 2021-03-30, 13:06 25
miało być kozacko ale nie wyszło...
Zgłoś
nwonigers 2021-03-30, 13:07 50
filmik na policje i dojechac psychola. zeby za takie rzeczy wychodzic z pala z auta to trzeba miec na prawde cos z glowa. w usa sa paragrafy za takie rzeczy jak c🤬j.
Zgłoś
nebelwerfer 2021-03-30, 13:08 25
hahaha jezusicku a tak miało być jak w filmach, jeden zwinny ruch pełen kozon. Wyszła pełna p🤬a pa pa paro po
Zgłoś
keisats 2021-03-30, 13:09 3
Ale się uśmiałem. Piwko leję
Zgłoś
DzidaZawodnik 2021-03-30, 13:19 6
Szkoda, ze mu nie zaj🤬 tą pałą, bo j🤬y śmieć mógł kogoś zabić tym swoim blokowaniem kiedy chciał go wyprzewdzić. Słychać po głosie, ze jakaś beta, więc nie dziwne, że po wejściu do samochodu jajka mu się nagle wykluwają i kozaczy bezpieczny w swojej zbroi.
Zgłoś
Noside 2021-03-30, 13:42 14
Krak napisał/a:

Dodam, że bucem jest nagrywający przyspieszający (0:42) podczas kiedy Kia chciała go wyprzedzić.

To samo 0:42 gdzie się przewija podwójna ciągła w mieszance dziwnie dużej ilości wyjazdów z posesji i skrzyżowań?

podpis użytkownika

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
NiemiecWaszPan 2021-03-30, 14:06 2
Jakaś zwykła pała młodociana. Ja zawsze wychodzę spokojnie z samochodu i udaję, że chcę porozmawiać, a jak pała podejdzie, to ją gazuję i jeszcze kopa na odchodnego dostaje ode mnie. Ja spokojnie odjeżdżam, a dęta pała stoi i czeka 2 godziny, aż jej przejdzie łzawienie i rzyganie.
Zgłoś
garota 2021-03-30, 14:07 3
Naj🤬 mu na ryj a nie dzwonić na policję. Wyrwać tą pałkę a później rozbić mu nią ryj i samochód. Przy okazji nagrać to wszystko i pokazać jego twarz w internetach tak żeby nawet dzieci jego dzieci za jakiś czas mogły się pośmiać ze swojego niedoj🤬ego pradziadka . A gdyby udało się w 100% to by gość się zdołował i powiesił i nawet by się nie rozmnożył.
Zgłoś
Zenonn 2021-03-30, 14:25 47
NiemiecWaszPan napisał/a:

Jakaś zwykła pała młodociana. Ja zawsze wychodzę spokojnie z samochodu i udaję, że chcę porozmawiać, a jak pała podejdzie, to ją gazuję i jeszcze kopa na odchodnego dostaje ode mnie. Ja spokojnie odjeżdżam, a dęta pała stoi i czeka 2 godziny, aż jej przejdzie łzawienie i rzyganie.

A później przychodzi tata i wyłącza ci xboxa. Tak mija kolejny dzień z GTA V
Zgłoś
~Dostojny 2021-03-30, 15:06 11
Świat się kończy, młode pedały w rajtuzach próbują zgrywać ważniaków

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
juderaus 2021-03-30, 15:34
nwonigers napisał/a:

Jasne, że w USA są paragrafy za c🤬ja. P🤬lysz .
Zgłoś
Wiewór 2021-03-30, 15:44 2
Ło k🤬a Polaki z prowincji dalej uważają że droga to tor wyścigowy i wygrywa najszybszy.

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Tomson102 2021-03-30, 16:23
Oby sobie auto tym batonem zarysował debil jeden
Zgłoś
MartweMurzyńskiePłody 2021-03-30, 16:28 2
niezły pajac
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie