👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ktoś poleci środki o takim działaniu? Potrzebuje się kogoś pozbyć w pracy i myślę że mogłoby mi to pomóc.

Podrygi laski nawet trochę przypominają taniec pani z filmu "Flashdance", z którego zresztą pochodzi ten kawałek.
janlew napisał/a:
Za muzę z Tango i Cash piwo leci jak nic
Muza przezajebista, a tak powinno się do niej tańczyć:
To zombie po flakka
Nasze spoleczenstwo jeszcze nie jest gotowe na ten narkotyk i woli niebezpieczne dopalacze
Nasze spoleczenstwo jeszcze nie jest gotowe na ten narkotyk i woli niebezpieczne dopalacze

LeoElo napisał/a:
O, wreszcie filmik z Kostrzynia
Kostrzyna.
To jest Kostrzyn a nie Kostrzyń.

Ach ci zabłakani Broodstokowiacze, widac jakis niedobitek co sie nie przekrecił po dragach u Owsika na przystamnku.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie