📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:16

Dobry przelot daje kilka dobrych koni a nie pół konia, tyle że w górnym zakresie obrotów . Taki przelot odbiera konie w dolnym zakresie obrotów.
tak że jak sie nie znasz to nie pisz
tak że jak sie nie znasz to nie pisz

„Taki wydech to z pół konia musi dawać!”
Do 5% mocy.
O ile zrobiony prawidłowo.
Więc nie pół konia.
Do 5% mocy.
Więc nie pół konia.
sposób trzymania kierownicy i sposób jej obracania od razu zdradza profesjonalistę.
W końcowej fazie uroczo mu się zblokowały rączki
W końcowej fazie uroczo mu się zblokowały rączki

SkoPio1 napisał/a:
„Taki wydech to z pół konia musi dawać!”
Do 5% mocy.
Więc nie pół konia.
Jak miałem ok 18-19 lat to byłem "miłośnikiem tuningu" i znałem typka co miał fiata punto z klubie co miał pod maską seryjnie 1.1l silnik i jako, że był bananem to chciał przebić bez turbo wersję z turbo. Nie, taki wydech nie daje "5% mocy", chociaż powiedzenie "DO 5% mocy" jest prawidłowe tak samo jak powiedzenie, że dodaje do 100% mocy". Póki cokolwiek dodaje to można powiedzieć, że DO X PROCENT dodaje, jeśli nie przekroczy tej wartości.
Tak jak chiptuning w benzynowych bez turbo dawał "DO 10% MOCY" a realnie to tylko przesunięcie zapłonu robili dające 1-2% i właściciel musiał uważać aby tankować paliwko 98.
te ich huhuhu hihihi hehehe skojarzylo mi sie z intro happy tree friends
Chwyt kierownicy jedną ręką świadczy o wyjątkowym rajdowym profesjonalizmie. Do piachu.

Za to uwielbiam sadistica. Za nim przyjdzie mi głupota do głowy to tu mogę sobie od razu zobaczyć konsekwencje

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie