Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Ale mam duży bak!
de_Sade • 2019-09-30, 19:02
"Dziwne! Leję i leję!"

podpis użytkownika

Brzydzę się cyklem epickim. Nie lubię wędrować
Gościńcem przemierzanym stopami mnogiej rzeszy...
Zgłoś
C0C0JUMBO 2019-09-30, 19:27 1
Nie odbija. Bywa.
Zgłoś
~Velture 2019-09-30, 19:47 17
C0C0JUMBO napisał/a:

Nie odbija. Bywa.

E tam. Na bank odbija ale baba zamiast włożyć pistolet i go zablokować to trzyma pewnie cały czas za spust a to, że coś tam kliknęło, pryknęło przy dłoni to jej nie interesuje bo mąż powiedział aby zatankowała za 200zł no to leje aż będzie 200 na dystrybutorze i c🤬j.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
lm65 2019-09-30, 20:06
Jak ma odbić, jak ta pissda nie włożyła całego do środka
Zgłoś
McQurwa 2019-09-30, 20:13
„do pełna” to ma teraz sens

podpis użytkownika

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
Nattttsjel 2019-09-30, 20:44
Ciekawe czy zawsze jej się ta ulewa
Zgłoś
sliwa0506 2019-09-30, 20:51 1
Nie rozumiem jak można być aż tak tępym.
Zgłoś
bocianoff 2019-09-30, 20:59 2
Nie no, te baby w każdej kwestii motoryzacyjnej są niedoj🤬e, a na stacjach to już kompletnie. Dziś zajeżdżam zatankować, idę, płacę, wracam i patrzę - dwie baby, jedna przy dystrybutorze tankuje, druga za nią. Ta z tyłu otwiera drzwi, wychyla się i przyjaznym tonem pyta dlaczego nie podjechała Pani dystrybutor dalej, przecież jest wolny. Tamta odpowiada, że tam podobno jest premium, mąż jej mówił, drożej. Na co ta z tyłu - ahaaaa, no rozumiem. A co pani tankuje, benzynę? - Niee, diesla, za chwilę kończę. NO do k🤬y nędzy - trzyma jedna czarny pistolet na oczach drugiej, a ta się jej jeszcze k🤬a pyta co ona tankuje. Nie wytrzymałem i zaśmiałem się w głos. Co z wami jest k🤬a nie tak?
Zgłoś
polakwrocek 2019-09-30, 21:23
bocianoff napisał/a:

Nie no, te baby

One po prostu chcą pogadać.
Zgłoś
Perhydrol 2019-09-30, 21:49 2
Velture napisał/a:

E tam. Na bank odbija ale baba zamiast włożyć pistolet i go zablokować to trzyma pewnie cały czas za spust a to, że coś tam kliknęło, pryknęło przy dłoni to jej nie interesuje bo mąż powiedział aby zatankowała za 200zł no to leje aż będzie 200 na dystrybutorze i c🤬j.

Ale jak coś kliknie czy pryknie to właśnie odbija i możesz sobie trzymać do usranej śmierci. Tutaj ewidentnie za płytko wsadzony pistolet i rurka w nim nie zasysa wylewającego się paliwa przez co nie odbija.
Zgłoś
gustav665 2019-09-30, 23:17
"zalałam auto za 2 tysiące a przejechałam na tym tylko 500 kilometrów..."
Zgłoś
Attero132 2019-10-01, 13:57 2
Po co te wasze rozkminy czy k🤬a odbija czy nie odbija? Jak sie paliwo leje tam gdzie nie trzeba to jest c🤬jnia i przerywam tankowanie... Typiara swoją głupotą mogła zjarać całą stacje i zabić kilka osób. Tarcza hamulcowa mogła być tak rozgrzana że bez problemu doszłoby do zapłonu paliwa. Powinna dostać zawiasy za spowodowanie zagrożenia dla innych.
Zgłoś
23456789 2019-10-03, 21:56
~Velture napisał/a:

Miałem podobny przypadek tylko w przeciwieństwie do tej kobiety zauważyłem w porę i nie przelałem a paliwo było równiutko pod sam korek
Zgłoś
qmaverickq 2019-10-23, 23:25
mąż mówił, nalej do pełna 25 litrów, jak nie to wp🤬l. Słucha skubana
Zgłoś