Ciekawe czy jak jego błagali się zlitował?
Akcja Centralnego Biura Śledczego w Lublinie na ulicy Kunickiego. Zatrzymanie poszukiwanego listem gończym.
Konto usunięte
2013-06-27, 18:26
przeciez to stare jak wungliel chyba.
@up Dobrze powiedziane
ramzei- nie pie*dol skoro sie nie znasz. Skoro koles dilowal i dostali rozkaz, ze maja do niego wejsc to weszli. A kretynem w tym wypadku jestes Ty, bo po c*uj sie pchasz tam gdzie Cie nie trzeba.
Konto usunięte
2013-06-27, 18:31
ramzei napisał/a:
Nienawidzę sk🤬ieli. Kto chociaż raz był przy takiej akcji to zrozumie. Zachowują się jakby przed akcją zwąchali po 0.5kg amfy. I c🤬j z ludźmi postronnymi, dziećmi, kobietami. Rozumiem groźny bandyta, ale nie w sytuacji gdzie jest matka z dzieckiem.
Np. do sąsiada wpadła antyterrorystyczna (za dilerkę) nap🤬li granatów hukowych ja odruchowo otworzyłem drzwi i dla bezpieczeństwa też mnie "uglebili". Najlepsze w tym jest to, że co prawda koleś dilował, ale sam bym dał rade go zaprowadzić na posterunek. A te c🤬jki zrobili sobie ćwiczenia na pół bloku ... Sąsiad wrócił po 3 miechach sankcji taki to groźny bandyta był.
Człowieku weź się ogarnij. To co mają grzecznie podejść i zapukać do szybki? Widać, że gówno widziałeś. Ludzie (jak koleś w samochodzie) mogą stać się w takiej sytuacji nieobliczalni. Jeżeli akcja nie byłaby szybka to mogłoby dojść do strzelaniny, bo o to głownie chodzi, żeby przestępca nie zdążył użyć żadnej broni. I co jest wtedy gorsze dla matki z dzieckiem. Bycie świadkiem czy nawet ofiarą strzelaniny czy widok "okrutnego" potraktowania przestępcy przez służby.
I kolejna głupota. "Sam bym dał radę go zaprowadzić na posterunek". Debilu ty to wiesz, bo to jest twój sąsiad. Antyterroryści nie są do końca pewni czy taki koleżka nie chowa pod tapczanem granatów z kałaszem.
kobra napisał/a:
Polska policja żal.pl jak tą typiare ciągają.
"Żal" to Twój styl wypowiedzi. To nie dziewczyna, tylko szmatławiec "gangstera".
s7r
2013-06-27, 18:32
Ale brzydkie felgi.. ;/
Konto usunięte
2013-06-27, 18:34
haha ślicznie ją wydarli

dżentelmeni ;D
Konto usunięte
2013-06-27, 18:55
Ludzie, k🤬a litości... To ich praca, nie będą się w trakcie akcji pytać kobiety, czy ona tu znalazła się przypadkiem czy jest w coś zamieszana, jeśli tak to okaże się na komendzie. Oni nie są od myślenia, tylko do robienia. Tak btw, za zaj🤬ie sąsiadowi wiertarki nie ścigają listem gończym.
mnie też tak kiedyś dojechali. w liceum na wakacjach pojechałem w Bieszczady i w ramach oszczędności spałem w budynku gospodarczym w jakiej opuszczonej stanicy czy czymś takim. w środku nocy huk jak sk🤬esyn, fajerwerki, ale zanim się zorientowałem co się dzieje, to już leżałem skuty i dla pewności dociśnięty kolanem. okazało się, że z jakiegoś zakładu karnego, w Uhercach chyba, zwiali jacyś więźniowie i panowie w kominiarkach szukając ich znaleźli mnie.
Konto usunięte
2013-06-27, 19:01
ja to daje gazu i mnie k🤬y nie złapio a jak odjade to moge gnata za okno wystawić i nap🤬lam z drive-by
Bzzykacz napisał/a:
ja to daje gazu i mnie k🤬y nie złapio a jak odjade to moge gnata za okno wystawić i nap🤬lam z drive-by
nie p🤬l, że powyżej trzech gwiazdek też dajesz radę.
Konto usunięte
2013-06-27, 19:13
_kwiatek_ napisał/a:
jakieś wyjaśnienia... kto to? po czym wnosisz że ktoś go błagał o litość?
To lokalny sklepikarz, paragonu nie nabił... Takie są skutki.
Konto usunięte
2013-06-27, 19:18
zaklepał sobie dzieciaka na chatę
pedofil
Szacunek dla tych dobrych policjantów i żołnierzy.
Konto usunięte
2013-06-27, 19:45
O Boże,wielcy obrońcy się znaleźli,toż to ten biedny obywatel zostaje pobity i napadnięty przez zła policję,w dodatku używają broni,a nie grzecznie proszą o wyjście!
Przypominam wam,że to jest bandyta i za coś te baty dostaje,poza tym bardzo dobrze,z "gangsterami" się nie pier*olić
Szkoda, że w Magdalence tacy mądrzy nie byli