Ciekawe czy jak jego błagali się zlitował?
Akcja Centralnego Biura Śledczego w Lublinie na ulicy Kunickiego. Zatrzymanie poszukiwanego listem gończym.
jakieś wyjaśnienia... kto to? po czym wnosisz że ktoś go błagał o litość?
Akcja Centralnego Biura Śledczego w Lublinie na ulicy Kunickiego. Zatrzymanie poszukiwanego listem gończym. Tyle pisze na YT
podpis użytkownika
Q L I
M A X
Biorąc pod uwagę, co ostatnio odp🤬la nasza skarbówka i służby mundurowe, jest zupełnie możliwe, iż facet żałuje, że zamaskowani ludzie nie byli gangsterami.
Muszą siłe pokazać dlatego zawsze wyglądają tak epicko zatrzymania;)
Dresiki.... pszypadek?
Pewnie niewinni ludzie.
Nienawidzę sk🤬ieli. Kto chociaż raz był przy takiej akcji to zrozumie. Zachowują się jakby przed akcją zwąchali po 0.5kg amfy. I c🤬j z ludźmi postronnymi, dziećmi, kobietami. Rozumiem groźny bandyta, ale nie w sytuacji gdzie jest matka z dzieckiem.
Np. do sąsiada wpadła antyterrorystyczna (za dilerkę) nap🤬li granatów hukowych ja odruchowo otworzyłem drzwi i dla bezpieczeństwa też mnie "uglebili". Najlepsze w tym jest to, że co prawda koleś dilował, ale sam bym dał rade go zaprowadzić na posterunek. A te c🤬jki zrobili sobie ćwiczenia na pół bloku ... Sąsiad wrócił po 3 miechach sankcji taki to groźny bandyta był.
@up Oni nie są od głaskania po główce.
podpis użytkownika
Si vis pacem para bellum
Konto usunięte
2013-06-27, 18:23
oni muszą mieć "sprane" łby, żeby się nie bać niczego. znam jednego AT'ka i wiem, że gość ma nasrane w głowie:))
Konto usunięte
2013-06-27, 18:23
@ramzei nie wiem czy jesteś głupi czy udajesz a może twoja wyobraźnia stworzyła taki scenariusz? Jeżeli za drzwiami swojego mieszkania słyszysz nap🤬lanie granatów i strzały z pistoletu maszynowego pierwsze co robisz to otwierasz drzwi i wystawiasz nosa albo wybiegasz z kamerką żeby nagrać akcję? Czapki z głów k🤬a. Pododdziały antyterrorystyczne są szkolone w taki sposób aby szybko i bezwzględnie "zdjąć" takich "klientów" i zabezpieczyć miejsce zatrzymania tak aby taki palant jak ty nie przeszkadzał. Chwała im za to co robią, a jeżeli chodzi o hejty dotyczące pomyłek to przypominam że ludzi których widzimy w czarnych mundurach to grupa wykonawcza, planowaniem zajmuje się zupełnie ktoś inny
Konto usunięte
2013-06-27, 18:24
ramzei napisał/a:
Najlepsze w tym jest to, że co prawda koleś dilował, ale sam bym dał rade go zaprowadzić na posterunek.
Wiedziałeś o tym i uważasz że dałbyś radę sam go zaprowadzić na posterunek ale tego nie zrobiłeś, yhy.
Polska policja żal.pl jak tą typiare ciągają.
Konto usunięte
Haha! I bardzo dobrze! Niech se sk🤬iele nie myślą że są bezbronni.
Konto usunięte
@ramzei
Ale taką mają robotę człowieku.
1) Skąd wiesz, czy ten niegroźny facecik nie ma obok siedzenia pistoletu? Muszą zatrzymać, jebnąć hukowego żeby go zdezorientować, muszą go jak najszybciej z tego auta wywlec i jak najszybciej unieruchomić. A jak najszybciej unieruchomić osobę potencjalnie niebezpieczną? Siłą...
2) Tak samo, wpadają do mieszkania z impetem, granatami itp, bo nigdy nie wiadomo kto tam po drugiej stronie jest. Co z tego, że sam byś go doprowadził, bo takie chucherko, skoro może mieć broń i narobić niepotrzebnych strat w ludziach. Muszą go zdezorientować, zaskoczyć bo inaczej może być groźny. Jak to sobie wyobrażasz, zapukają i zaproszą go do suki bo jest przestępcą poszukiwanym listem gończym?
3) Zglebili Ciebie, bo mogłeś być kolegą, lecieć na ratunek. Stałeś się potencjalnym zagrożeniem dla akcji. Proste jak drut.