Policjanci z Wydziału Ruchu Drogowego oświęcimskiej komendy Policji zatrzymali prawo jazdy młodemu kierowcy, który przewoził pasażerów niezgodnie z przepisami. 18 – latek jechał na osiemnaste urodziny koleżanki trzyosobowym volkswagenem transporterem do którego zabrał sześcioro pasażerów oraz kozę w różowych skarpetkach
bielskiedrogi.pl/13896_siedem_osob_koza_w_rozowych_skarpetkach_w_trzyo...
Zapewne kierowca miał na imię Ahmed
Konto usunięte
2019-09-24, 21:36
A zarzekali się, że nie przyjmą muzułmańskich "uchodźców". A tu proszę - przemyt nielegalnej żony
Koza na wypadek jakby solenizantka nie dała.
To chyba raczej jechali na ślub a nie na urodziny, bo wieźli pannę młodą ze sobą
podpis użytkownika
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Ty słyszysz co ja mówię? Dziękuję dobranoc!
a kto Biedroniowi zabroni zakladać kozie skarpety?
podpis użytkownika
forza nostra legge
Różowe skarpetki sugerują, że koza może być nieletnia.
Konto usunięte
2019-09-25, 16:24
mokry k🤬s mi się zrobił na ten widok, ostatnio z gejostwa przeżuciłem się trochę na bestiality i zabieram się zeby cos tam poj🤬 na razie oglądam filmiki
Pewnie do Kóz jechali...
(dla nie w terenie, zobaczcie gdzie taka miejscowość leży)
Ja pierrdolę, ale skozowacenie.
A mogli pobrać to
podpis użytkownika
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Po co mu tych sześcioro pasażerów?
Wsiadaj, nie ma czasu na wyjasnienia...
A tak serio jesli kierowca trzezwy i ogolnie przestrzegal przepisow (nie mowie o przewozie osob) to mandat symboliczny i eskorta z kogutami bez sygnalow dzwiekowych... impreza by sie udala, policjanci wykazali by troche ludzkich uczuc i wlasny wizerunek ocieplili, a tak to ja p🤬le nie chcialbym byc nastolatkiem w tych czasach gdzie za byle glupote Cie ujebia po całosci
a po kometarzach wyzej widze, ze wiekszosc koze z r🤬aniem kojarzy...