👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Konflikt na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I człon im w papę. Ja bym walił w auto. Jakbym miał wyciągać kopyta, to razem z tamtymi januszami.

Słyszę, że bardziej spokojne chłopalo niż autoprodukcja moich filmów z trasy.
Kiedy w Polsce doczekam pięknych czasów w których za takie ewidentne przewinienia będzie dożywodni zakaz prowadzenia pojazdów, a za ucieczkę z miejsca wypadku licytacja autka sprawcy i odsiadka lub rok prac społecznych (od razu znajdą się fundusze na 500+)

@Zielonek92
Ty masz prawko w ogóle?
To NIE BYŁA zielona strzałka, coś Ci się pomyliło.
Ty masz prawko w ogóle?
To NIE BYŁA zielona strzałka, coś Ci się pomyliło.
Też bym odjechał. Byłem raz w sądzie jako świadek zdarzenia gdzie koleś wykonał niespodziewany manewr i kierowca z którym jechałem ratował się uciekając i uderzył w zaparkowany samochód. Sąd uznał, że "sprawca" (który odjechał od razu, ale zapamiętaliśmy nr boczny taxi) nie ma uszkodzeń więc nie uczestniczył w zdarzeniu drogowym i sprawcą jest kolega, który przez próbę ominięcia skręcającego z prawej strony drogi w lewo (parking) bez kierunku, uderzył w zaparkowany pojazd.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie