👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Skręcić koła... Jasne. Żeby jak jakiś debil co cię puknie przy 40 km/h wcisnął na przeciwny pas pod kolejne auto
Dlatego stojąc za tirem czy innym kolosem zawsze patrzę w lusterka boczne czy coś się z daleka nie zbliża
@Halman
Akkurat betonowozy mają dużo miejsca pod lejem. Gdyby to była standardowa ciężarówka, to nie byłoby szansy.
Akkurat betonowozy mają dużo miejsca pod lejem. Gdyby to była standardowa ciężarówka, to nie byłoby szansy.

Jak przez stadistika jak zatrzymuje się za ciężarówką to zerkam zawsze na lusterko wsteczne, aby nie skończyć jak konserwa w puszce.
Sadistic dawno temu mnie nauczył ,że obok gruszki, przed ani za gruszka się nie jeździ. no i nie stoi
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie