Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
SirMajkel 2018-06-11, 19:25
bo nie kulturalna jest, w dzisiejszych czasach powinna zapytać czy chce zatańczyć z nią czy z jej kolegą.

podpis użytkownika

już raz mnie zaprosili.
Zgłoś
bloodwar 2018-06-11, 19:31
A może on wygląda jak facet ale identyfikuje się jako taneczny popychacz kaszalotów? Jesteście nietolerancyjni wobec jego odmienności!

podpis użytkownika

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
A................s 2018-06-11, 21:01 2
co za frajer
Zgłoś
John Silver 2018-06-11, 21:15
Poczuł zapach kobiety
Zgłoś
jedrzej152 2018-06-11, 22:40 20
Jara was, że jakieś dziewcze podbija do was i próbuje macać? Pierwsze co mi przychodzi na myśl to ilość k🤬sów, która prześlizgnęła się przez jej Waginę. Dobrze zareagował - dał jasny sygnał, że ma wyp🤬alać bo narusza jego przestrzeń osobistą. Poza tym gość jak dla mnie po jakiś kołach więc obstawiam, że mogło mu się nie chcieć. Ale c🤬j tam nie znam się i w ogóle jakiś dziwny jestem.

podpis użytkownika

Sialallalala
Zgłoś
Mors_Nigra 2018-06-11, 23:05 4
@jedrzej152 faktycznie wygląda na zrobionego, dziunia ma szczęście, że jej nie wyj🤬 szczęki z partyzanta

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
H................h 2018-06-12, 1:46 1
na drugi dzień powinien ją posądzić o próbę gw🤬tu a na fejsie p🤬lnąć wielkie #METOO
Zgłoś
TymQ 2018-06-12, 16:41
Jak się nazywa nuta w tle?
Zgłoś
6................9 2018-06-13, 1:33
TymQ napisał/a:

Jak się nazywa nuta w tle?

The Bad Touch - Bloodhound Gang.
Zgłoś
Prof._Kot_Budd 2018-06-14, 17:25 1
@jedrzej152 Po kołach miało mu się nie chcieć ? Kolega chyba niedoświadczony

podpis użytkownika