👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:07
🔥
Tornada w USA
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@gelek i Buruniu
no tak bo każdy nosi przy sobie kamerę 1080p , albo ma najnowszy telefon z nagrywaniem vga
no tak bo każdy nosi przy sobie kamerę 1080p , albo ma najnowszy telefon z nagrywaniem vga

To istnieją jeszcze ludzie, którzy nie noszą przy sobie Kamer FULL HD?

to z meczu zawisza bydgoszcz widzew lodz .. kibice Zawiszy k🤬iali biale kaski kawalkami bramy

Tylko zeby nie wyszlo z tego inne podobienstwo w stylu ''ale urwal'' czy jestem hardkorem''
ja tam zawsze noszę ze sobą aparat (7.2MPX, ale HD) - teraz takie kosztują 200 - 300zł...
Ale niestety i tak zawiodłem
takiej akcji na Mazurach nie nagrałem...
Ale niestety i tak zawiodłem

zj🤬y lamerski śmiech w 9 sec i za to piwa nie ma
ale samo p🤬lnięcie - epickie

ale samo p🤬lnięcie - epickie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie