Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
nowynick 2016-04-11, 9:39 50
chętnie opłynę Ziemię dookoła, zdobęde jakiś parutysięcznik czy zrobie coś zajebistego żeby pokazać, że Polak potrafi zamiast zap🤬lać całymi dniami na etacie.

Ktoś chętny za mnie zapłacić?
Zgłoś
HaRdKoRoVy 2016-04-11, 10:06 15
tylko że ten Pan już ma na swoim koncie ogromne osiągnięcia a taki noname z neta jak ty to tylko p🤬lić potrafi a jeśli to nie jest tylko gadanie i osiągnąłeś już coś więcej od przeciętnej osoby to śmiało ogłaszaj się na polakpotrafi pl i działaj dalej, powodzenia poza tym kwota jest już zebrana, wstawiłem to tutaj aby ta akcja nabrała rozgłosu bo jak mniemam wyprawa będzie niezmiernie ciekawa i wszystko zostanie udokumentowane a zdaję sobie sprawę z tego że znajdą się osoby zainteresowane tym tematem
Zgłoś
mateusos 2016-04-11, 11:08 3
Ale k🤬a co on chce? Kajak juz ma. Niech z Baltyku plynie.
Zgłoś
m................7 2016-04-11, 14:32
Nie zebym mu zyczyl zle, ale niech sie ten stary c🤬j wreszcie utopi i przestanie wk🤬iac....
Zgłoś
decode21 2016-04-11, 14:57 2
Niech mu się kamerka zgubi pierwszego dnia w głębiach oceanu, żeby nie wk🤬iał debilnymi filmikami. W c🤬j ciekawe, ocean dookoła i tak pół roku. To machanie rękami to od wioseł ma?

podpis użytkownika

patorjk.com/text-color-fader/
Zgłoś
Koysky 2016-04-11, 19:54 4
Strasznie pozytywny człowiek, w tym roku bawiłem się z nim w sylwestra w Ustroniu
Zgłoś
rurkowiec 2016-04-11, 19:58 19
Jak można hejtować ludzi jego pokroju nie mogę tego pojąć
Zgłoś
decode21 2016-04-11, 20:10 14
Koysky napisał/a:

Strasznie pozytywny człowiek, w tym roku bawiłem się z nim w sylwestra w Ustroniu

Dziewczynę byś sobie znalazł a nie ze starym capem się gzisz.

podpis użytkownika

patorjk.com/text-color-fader/
Zgłoś
A................1 2016-04-11, 20:19 7
rurkowiec napisał/a:

Jak można hejtować ludzi jego pokroju nie mogę tego pojąć

nie wiesz jak można ? Polak potrafi ; )
Zgłoś
bluzuk 2016-04-11, 20:20 2
Słowo "Polak" pisze się wielką literą, k🤬a!

podpis użytkownika

A kto umarł, ten nie żyje...
Zgłoś
P................0 2016-04-11, 21:01
Piwko i kasa leci. I płyń Doba, kórwa płyń!
Zgłoś
P................k 2016-04-11, 21:14 2
Poj🤬i jesteście wszyscy, gość robi coś w życiu sensownego, zamiast op🤬lania się przed kompami jak wy ale dalej go ciśniecie, żal mi was Suma 50000 zł to nie byle kwota dla zwykłego zjadacza chleba, szuka pomocy - ktoś pomoże ktoś nie, więc na c🤬j się spinacie!

Gratki dla gościa a wy wyjdźcie w końcu ze swoich egoistycznych pojemników utrzymujących was przy życiu !
Zgłoś
M................s 2016-04-11, 21:16 1
Bawią mnie ci internetowi bojownicy, których najdalsza wyprawa była do spożywczego gdy mamusia zapomniała kupić rano parówek, które tak uwielbiają sobie wsadzać w dupska Pieniądze ode mnie dla dziadziusia lecą, pozytywny gość.
Zgłoś
Matush5 2016-04-11, 21:37 9
P🤬licie, że gości jest jebnięty, niech się utopi, że nie wesprzecie go w marzeniu a przy okazji reprezentacji naszego kraju bo zapewne będzie o tym mowa na świecie, nie będzie to oczywiście fenomen ale zawsze nasz człowiek.

A teraz powiedzcie tak szczerze. Podarować dla takiej osoby powiedzmy 2 zł - to debilizm bo on nic dla nas nie zrobi ani nie wnosi. A k🤬a donatowanie jakiegoś izaka czy jakiegoś isamuxpompa po 20,50 czy 100 $ za to, że gra w grę w którą sami możecie zagrać i drze przy tym pysk jest fajne ? Więc za co dajecie mu hajs ? Podsumujcie sobie, ile taki Youtuber zarabia set dolarów za swój odcinek.

Czy nie lepiej rzucić 2 zł dla tego starszego gościa niż 50 zł dla pedała grającego w gry ?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie