👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

udzielacie sie a i tak nic sie nie zmieni "wielkie glowy" narodow rzadza tym swiatem smutne ale prawdziwe

@clubber84
piszesz jakby trzymanie za mordę było czymś niewłaściwym...
Może nie jestem zwolennikiem totalitaryzmu, ale na pewno autorytaryzm jest lepszym systemem niż demokracja. Bo autorytaryzm czasem jest zły, a demokracja zawsze.
piszesz jakby trzymanie za mordę było czymś niewłaściwym...
Może nie jestem zwolennikiem totalitaryzmu, ale na pewno autorytaryzm jest lepszym systemem niż demokracja. Bo autorytaryzm czasem jest zły, a demokracja zawsze.

Co to się porobiło. "Ostatni dyktator Europy" i prawicowy, konserwatywny kongresman z USA mówią tym samym głosem. Głosem rozsądku.

Według mnie robienie z Łukaszenki autorytetu i wyroczni jest co najmniej komiczne i żałosne.

Demokracja... jest stworzona do kontrolowania całych narodów. Rządzi w niej większość, choć wiadomo od wieków, że kompetencje do podejmowania decyzji ma tylko mały procent ludzi. Co to oznacza? że kontrolując przez media większość sprawuje się rzeczywistą władzę, a to niewielkie grono kompetentnych nie ma nic do gadania. Boję się tego stwierdzenia, ale obawiam się, że narzucanie demokracji krajom jest w rzeczywistości odbieraniem ich wolności od grup interesów, którym my podlegamy nieświadomie. Upadek ostatnich dyktatur to upadek przyczółków wolności narodu i zmierzanie do globalizacji gdzie człowiek ostatecznie jest niewolnikiem systemu

@sanger Otoz to... Demokracja to zniewolenie. W demokracji glosniejszy ma racje. Najglosniejszy jest ten, kto ma mnostwo pieniedzy by dotrzec do ludzi. Bycie kontrowersyjnym, odkrywczym w demokracji nic nie znaczy. A jednostka i tak jest na tyle wolna, na ile pozwola jej rzady - dokladnie tak jak w dyktaturze.
Świat się dupą do góry przewraca. Ludzie uciekają przed socjalizmem do Rosji, dyktatorzy mówią słusznie, logicznie i rozsądnie. Co jeszcze się okaże, ciekawe? Że wszystkie prostytutki są dziewicami?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie