Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:20
Aleksander Paliński Ilona Bekier - YCD
konto usunięte • 2010-05-24, 1:25
najbardziej niecierpliwi niech oglądają od 3:30.

czy na miejscu "pozdrowionego" nie wp🤬lili byście pozdrawiającemu? bo ja tak...

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
SadIsT 2010-05-24, 1:38
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-24, 1:39
nie miałem programu do obróbki mp4 niestety :/
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-24, 11:17 1
eee wielkie halo mógł ją wydymać na tej scenie...
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-24, 14:37
No cóż... przynajmniej próbował twarz zachować... ale chamski okrutnie ^^
Zgłoś
baxter 2010-05-24, 16:22
ale szmata
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-24, 16:24
yyy nie dość, że szpetna to jeszcze zdradza go na scenie. widać ten jej wielki szacunek.
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-24, 17:01 2
wszedłam na łódkę... dobry początek
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-24, 18:26
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
grauper 2010-05-24, 18:46
Idąc na taki show gdzie tańczy moja laska z jakims frajerem zapopatrzyłbym sie w pałke teleskopową ;] Byłby jeszcze lepszy SHOW ;]
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-24, 18:46 2
Kura napisał/a:

yyy nie dość, że szpetna to jeszcze zdradza go na scenie. widać ten jej wielki szacunek.

spójrz na siebie jak ona jest szpetna to ty się nie pokazuj nawet
Zgłoś
MCL 2010-05-24, 19:06
A bitch is a bitch...
Zgłoś
duszeek 2010-05-24, 19:47 4
Zgłoś
Tęcza 2010-05-24, 20:24
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-24, 20:44
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem