Miałem kiedyś Ogar-a 200,tego z Jawoskim silnikiem 3 biegowym.

Kumpel Krzysiek H.( Pozdrawiam jak to czytasz.

Chciał się karnąć na moim Ogarku,a że z rowerem sobie radził dość przeciętnie to powiedziałem że mogę go przewieźć.Jadąc wzdłuż rampy kolejowej,rozwinęliśmy zawrotne 43Km/h zacząłem wchodzić w łagodny,lewy zakręt.Krzychy z racji tego że jechał pierwszy raz na piekielnym pojeździe spalinowym,wierzchem.Nie wiedział że trzeba się "wykładać " na zakręcie.

Efekt był podobny,choć nie tak spektakularny.Myśmy mieli tylko podrapania po tym jak się położyliśmy na asfalcie.Potem zjechaliśmy na boczkach i dupach do rowu.
Po wszystkim pozbierałem Ogarka (w zasadzie tylko rączka lewa trochę odrapana),odpaliłem,ale Krzychu powiedział że -Ja to chyba na piechotę wrócę,bo mnie dupa boli.
Jakkolwiek by to nie zabrzmiało.

Krzychu powiedział że -Ja to chyba na piechotę wrócę,bo mnie dupa boli.
Motopedzie
Nie to że jestem expertem. Ale wina pasażera.
Miałem kiedyś Ogar-a 200,tego z Jawoskim silnikiem 3 biegowym.
Kumpel Krzysiek H.( Pozdrawiam jak to czytasz. )
Chciał się karnąć na moim Ogarku,a że z rowerem sobie radził dość przeciętnie to powiedziałem że mogę go przewieźć.Jadąc wzdłuż rampy kolejowej,rozwinęliśmy zawrotne 43Km/h zacząłem wchodzić w łagodny,lewy zakręt.Krzychy z racji tego że jechał pierwszy raz na piekielnym pojeździe spalinowym,wierzchem.Nie wiedział że trzeba się "wykładać " na zakręcie. Zamiast pomóc mi i grawitacji,niech robi swoje. Zaczął "pionować" siadać do pionu na siodełku.
Efekt był podobny,choć nie tak spektakularny.Myśmy mieli tylko podrapania po tym jak się położyliśmy na asfalcie.Potem zjechaliśmy na boczkach i dupach do rowu.
Po wszystkim pozbierałem Ogarka (w zasadzie tylko rączka lewa trochę odrapana),odpaliłem,ale Krzychu powiedział że -Ja to chyba na piechotę wrócę,bo mnie dupa boli.
Jakkolwiek by to nie zabrzmiało.
Piłowałeś Krzycha w tym rowie? Przyznaj się lepiej po dobroci.

Jak to jest z tyłu opcji zajebac w słup ? Przyciąganie ?
Przeznaczenie
podpis użytkownika
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Jakby chcieli tak zrobić na serio to na pewno by im to tak zgrabnie nie wyszło xD