📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jak to możliwe, że po postawieniu na ziemi doszło do przechyłu dzwigu i katastrofy ? a wczesniej gdy całość była w powietrzu dawał radę ?
Kamerzysta czuł pismo nosem.W ostatnim momencie nawet mu ręka nie zadrżała.

skywalker75 napisał/a:
jak to możliwe, że po postawieniu na ziemi doszło do przechyłu dzwigu i katastrofy ? a wczesniej gdy całość była w powietrzu dawał radę ?
W momencie gdy płyta została oparta o ziemię koparka była już przechylona i miała równowagę miedzy swoją masą a masą ramienia wychylonego, wraz z przechyłem postawionej płyty ta szala została przechylona na stronę ramienia i wszystko jebło.
up@ mesjans, kiedystobylo
Dzięki panowie, myślę, że oboje macie rację. Przyjrzałem się jeszcze raz i widzę to tak: w momencie oparcia ładunku ziemię, ramię było już maksymalnie wychylone do przodu i zaczęło przychylać cały dźwig. Na moment nastąpiła stabilizacja, po czym operator zaczął opuszczać liny, ładunek się przechylił do przodu i pociągnął dźwig z siłą poziomą, jak pisze kiedystobyło.
sadol uczy
Dzięki panowie, myślę, że oboje macie rację. Przyjrzałem się jeszcze raz i widzę to tak: w momencie oparcia ładunku ziemię, ramię było już maksymalnie wychylone do przodu i zaczęło przychylać cały dźwig. Na moment nastąpiła stabilizacja, po czym operator zaczął opuszczać liny, ładunek się przechylił do przodu i pociągnął dźwig z siłą poziomą, jak pisze kiedystobyło.

sadol uczy

skywalker75 napisał/a:
up@ mesjans, kiedystobylo
Dzięki panowie, myślę, że oboje macie rację. Przyjrzałem się jeszcze raz i widzę to tak: w momencie oparcia ładunku ziemię, ramię było już maksymalnie wychylone do przodu i zaczęło przychylać cały dźwig. Na moment nastąpiła stabilizacja, po czym operator zaczął opuszczać liny, ładunek się przechylił do przodu i pociągnął dźwig z siłą poziomą, jak pisze kiedystobyło.![]()
sadol uczy![]()
Ucz się ucz. Wiecznie żyć nie będziemy

Rynek pracownika, zamiast kogoś chociaż średnio wykwalifikowanego, wzięli kogokolwiek kto miał trochę wolnego czasu. Teraz będzie potrzeba jeszcze więcej takich do posprzątania po nim.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie