a gówno prawda bo ω to O, a ωʹ to 800
a wiesz że jak weźmiemy wyraz św. Mikołaj, pare liter wywalimy pare dodamy, podzielimy przez 8, następnie wyciągniemy pierwiastek i z tego silnia to wychodzi matrixpro?
a wiesz że jak weźmiemy wyraz św. Mikołaj, pare liter wywalimy pare dodamy, podzielimy przez 8, następnie wyciągniemy pierwiastek i z tego silnia to wychodzi matrixpro?
podpis użytkownika
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
ja jeszcze dla pewności podzieliłem 400 przez 333 i 8 przez 6,66 oraz 200 przez 166,5 i za każdym razem wychodzi to samo, mamy przej🤬e

Znajdź Mi K🤬a związek z J🤬ymi Majami C🤬lami Grekami i Katolami to w to Gówno Uwierzę ...
P🤬lenie na antenie k🤬a . POLAK WYTRZYMAŁ WSZYTKO to i j🤬y koniec świata przeżyje
" za to mogę dostać ostrzeżenie mam wyj🤬e na wszytko dziś i c🤬j w dupe końcowi świata "
P🤬lenie na antenie k🤬a . POLAK WYTRZYMAŁ WSZYTKO to i j🤬y koniec świata przeżyje
" za to mogę dostać ostrzeżenie mam wyj🤬e na wszytko dziś i c🤬j w dupe końcowi świata "