Moher wypowiada się dla TVNu:
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:14
komentarze jak na forum oaza.pl
pozdro dla prawdziwych sadystow potrafiacych cieszyc sie zyciem i zwalac wszystko na pis i mohery
..a jutro w poczekalni na demotach bedzie 15 stron o chu**wym zapetlaniu krotkich filmikow.
pozdro dla prawdziwych sadystow potrafiacych cieszyc sie zyciem i zwalac wszystko na pis i mohery
..a jutro w poczekalni na demotach bedzie 15 stron o chu**wym zapetlaniu krotkich filmikow.
tak tak , wyznawcy tvn smieja sie z moherowych debili a sami nie widzą jak są ogupieni przez swoja ukochaną stacje
Ona jest Alpha Beta, ja jestem Alpha Male... moze cos z tego bedzie.
Tak... A gdyby powiedziała ''Analfabeta'' jakiś inny dureń zapętliłby pierwsze dwie sylaby i też byłby ubaw po pachy - ''ANAL, ANAL, ANAL''... Beczka śmiechu i dwie torby piany.
i na cholere to powtarzac 39 razy w jednym filmiku? zrozumiałem za pierwszym razem i tylko wtedy się usmiechnąłem, potem było już tylko gorzej.
DunaYek napisał/a:
i na cholere to powtarzac 39 razy w jednym filmiku?
Rany Julek, liczyłeś?
DunaYek napisał/a:
i na cholere to powtarzac 39 razy w jednym filmiku? zrozumiałem za pierwszym razem i tylko wtedy się usmiechnąłem, potem było już tylko gorzej.
ale są idioci, co po 39 razach muszą obejrzeć jeszcze raz.
Dzień dobry.
Kobieta przynajmniej przyznaje się do tego, do czego minimum połowa użytkowników forum, a szerzej rzecz ujmując całego polskiego Internetu, nie potrafi.
Do widzenia.
Kobieta przynajmniej przyznaje się do tego, do czego minimum połowa użytkowników forum, a szerzej rzecz ujmując całego polskiego Internetu, nie potrafi.
Do widzenia.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie