Moher wypowiada się dla TVNu:
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2010-03-10, 11:40
Jak AlfaBeta to rywalizuje z Frajerami.
jam jest alfa,beta i omega:)
konto usunięte
2010-03-10, 12:30
konto usunięte
2010-03-10, 13:23
Co za debil to robił? Gdyby usłyszeć to raz śmieszyłoby bardziej. Gdy się chce, to samemu można zapętlić. Tak przez cały filmik, który trwałby kilkanaście sekund czekamy aż powie coś innego niż "alfabeta".
konto usunięte
2010-03-10, 13:32
hahahaha nie pisiemna etc
to ona wkoncu alfa czy beta ;d
konto usunięte
2010-03-10, 13:48
Ale durny mix... non stop to samo... gorsze niż zbyt wolne slow motion...
konto usunięte
2010-03-10, 15:21
zal... baba madrzejsza pewnie od tego co ten durny film robil... i od tego ktory tak podpisal ten filmik... ludzie ja juz sram tymi dennymi filmikami a o braciach albo radyjku z Torunia... wieksi debile sa z tych co te filmika robia albo na nie glosuja :/
konto usunięte
2010-03-10, 15:41
pozwolę sobie sparafrazować nieśmiertelne słowa z nieśmiertelnego skeczu grupy Rafała Kmity: "Panoooowie, panowie, panowie! Za mało alfabeta ALFABETA!!"