👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

a gdzie tu translator? tłumaczył z węgierskiego na angielski czy jak?
specjalnie tak mówił jak przygłup, łamanym językiem
specjalnie tak mówił jak przygłup, łamanym językiem
Cytat:
Następnym razem nie używaj translatora...
ktoś tu nie oglądał Ali G

Idąc dalej tym tropem czemu nie jemy gówna? Przecież nikt z nas (normalnych) go nie próbował
Aha no i każdy, kto jest przeciwko paleniu marihuany też powinien najpierw się zjarać.
P.S tłumaczył to chyba jakiś upośledzony ziemniak

Aha no i każdy, kto jest przeciwko paleniu marihuany też powinien najpierw się zjarać.
P.S tłumaczył to chyba jakiś upośledzony ziemniak

co za barany, ali g DOKŁADNIE tak mowi, to nie zaden translator

Jeśli ktoś nie został wyskrobany, to nie powinien opowiadać się za aborcją. Jeżeli z dyskusji wyłączymy trupy to temat znika.

Kocham Ali'ego G! Zimny browarek
Poza tym- ciężko odmówić logiki jego rozumowaniu

Poza tym- ciężko odmówić logiki jego rozumowaniu

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie