Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 12:44
konto usunięte 2013-07-19, 7:49 32
"walić brudstock..." hahahahah

synku jedź na podstarzałego pedała który całe życie udawał szatana ^^ żałosne
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-19, 9:32 29
Najbrzydsza Alicja jaką w życiu widziałem.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-19, 10:08
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-19, 11:46 32
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-19, 12:31 137
Zgłoś
Marcepaninfinity 2013-07-19, 13:34 2
Ok tylko plus nad tym typem a woodstock'iem jest taki, że woodstock jest za free przez 3 dni.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-19, 15:02 5
Zgłoś
luczekkk 2013-07-19, 17:48 19
osa79 napisał/a:

"walić brudstock..." hahahahah

synku jedź na podstarzałego pedała który całe życie udawał szatana ^^ żałosne

hłe hłe hłe hłe Jedz na 3 dni tarzania się w błocie wśród ludzi którzy jadą tam tylko dlatego że jest za darmo i żeby móc powiedzieć że słuchają Rocka choć nie mają o nim pojęcia
Zgłoś
staruchazpalcemwd 2013-07-19, 18:47 18
Byłeś, że się wypowiadasz? Nie rozumiem skąd taka fala hejtu na Woodstock, naoglądaliście się wersji z Tv Trwam albo wam rodzice nie pozwalają jeździć maluszki Od kilku lat jeżdżę i nie narzekam, owszem można źle trafić na kogoś ale to są wyjątki, kropla w morzu. Do tych co hejtują a nawet nie byli: Morda w kubeł!
Zgłoś
luczekkk 2013-07-19, 18:59 13
Zgłoś
staruchazpalcemwd 2013-07-19, 19:34 6
@luczekkk Z tą różnicą, że na Woodstock nie jeździ się tylko i wyłącznie na koncerty ale też dla atmosfery przez te kilka dni, dla ludzi, jeżeli Tobie się nie podobało to przykro mi, na złą ekipę trafiłeś. Byłam na "normalnych" koncertach ale odczucia mam zupełnie inne niż Ty.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-20, 11:29
Może nie kumałaś wtedy przesłania.
Zgłoś
CiociaSmiglo 2013-07-20, 11:31 3
Będzie grał 2 km ode mnie, musiałabym połowe wypłaty wydać na bilet. Tyle przegrać
Zgłoś
riffraff000 2013-07-20, 11:35 3
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem