👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up
Ławo pisać gdzieś w necie,jako anonimowy gość.Ale jestem ciekaw czy miał byś tyle odwagi,by powiedzieć mu to tak w cztery oczy
Ławo pisać gdzieś w necie,jako anonimowy gość.Ale jestem ciekaw czy miał byś tyle odwagi,by powiedzieć mu to tak w cztery oczy

PiotrTAG napisał/a:
@up
Ławo pisać gdzieś w necie,jako anonimowy gość.Ale jestem ciekaw czy miał byś tyle odwagi,by powiedzieć mu to tak w cztery oczy![]()
to nie po to mam internet, żeby ganiać za zdrowymi bambusami i wyzywać ich od pedałów

Oooo, dawno nie słyszałem tej muzyczki, która leci w drugim filmiku. Dzięki!
śledziłem walki holendra kiedy jeszcze był chudy jak ołówek
radził sobie chłopaczyna - teraz przykoksował i wg mnie się zfrajerzył
miał potencjał i ciężką pracą wygrywałby kolejne walki bez wspomagaczy
radził sobie chłopaczyna - teraz przykoksował i wg mnie się zfrajerzył
miał potencjał i ciężką pracą wygrywałby kolejne walki bez wspomagaczy

Żaden cywilizowany sport walki nie pozwala na uderzanie kolanem w głowę, ale ten dzikus odnalazł się znakomicie w swojej dyscyplinie.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie